FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FC Vaslui - Sporting Vaslui 9-0: «Ploaie de goluri»

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2009 00:00

În faţa unei asistenţe de invidiat, fotbaliştii lui Cristian Dulca s-au jucat cu puştii de la satelit, pe care i-a umilit, amfitrionul meciului fiind Wesley, cu cinci reuşite.

La ultimul test de verificare înaintea turului cu Omonia Nicosia, de joi, 30 iulie, FC Vaslui şi-a umilit satelitul, Sporting Vaslui, învingînd-o cu scorul de 9-0. Cristian Dulca, antrenorul galben-verzilor, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi speră ca aceştia să joace la fel şi în partida din turul trei preliminar al Ligii Europa.

“A fost un antrenament util. Mă bucur că echipa are pofta de joc, că joacă ceea ce îmi doresc. Nu a contat scorul, ci am urmărit în special organizarea din teren. Pînă acum sunt mulţumit şi sper să se întămple acest lucru şi în meciul tur cu Omonia Nicosia”, a spus Dulca.

Amfitrionul meciului a fost Wesley Lopez, care a marcat cinci din cele nouă reuşite, tehnicianul vasluian folosindu-l pe post de atacant.

“Mă bucur pentru el că a înţeles ceea ce îmi doresc. Îl folosesc ca atacant, iar treaba lui e să marcheze cît mai multe goluri. Sper ca aceste reuşite să fie de moral şi să aducă prin golurile sale noi performanţe echipei”, a mai afirmat antrenorul lui FC Vaslui.

Golurile vasluienilor au fost marcate de Wesley (5), Ljubinkovic, Akakpo, Genchev şi Balaur. La meci au asistat aproximativ o mie de suporteri, dornici să vadă la lucru formaţia vasluiană. La final, zeci de fani au solicitat autografe fotbaliştilor galben-verzi, cel mai căutat fiind brazilianul Gerlem.

Cristian Dulca a început partida cu următorul unsprezece: Kuciak - Buhuş, Cînu, Zubar, Markovic - Gîngioveanu, Ljubinkovic, Genchev, Burdujan - Wesley, Temwanjera. În partea a doua au mai intrat Hăisan, Bălace, Farkaş, Balaur, Akakpo, Raul Costin, Zmeu, Buhăescu şi Gerlem.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (18)
 •  28 Iulie 2009, 16:20

sunt dinamovist dar va felicit pt transferul lui gangioveanu aaa si bafta joi

suhy
suhy  •  28 Iulie 2009, 13:12
Postat de guzgan pe 27 Iulie 2009, 21:22

milisalevici este accidentat inca vreo cateva luni trebuie sa stea sper sa te ajute informatia data de mine :P

Nu cateva luni ci maxim 2 luni...asta inseamna ca-l vedem la lucru undeva la 1 octombrie,bineinteles daca merge recuperarea bine...dar avem m8ijlocasi de banda stanga:Gerlem si Gangioveanu!!!

 •  28 Iulie 2009, 09:24

mili e sarbul acela.e accidentat rau. e o pierdere destul de mare. dar oricum echipa e mare.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează