FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari revine pe propriul stadion: "Vreau să verific ce melodii se pun la staţie şi cel care vorbeşte să nu facă greşeli de ortoepie"

Foto: Facebook/FC Voluntari
Foto: Facebook/FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 12:38

FC Voluntari va evolua astăzi împotriva formației CS U Craiova pe stadionul "Anghel Iordănescu", proaspăt renovat.

Președintele ilfovenilor, Dumitru Dragomir, a declarat că la acest meci a fost invitat și selcționerul Anghel Iordănescu.

"Terenul e foarte bun. Suntem la stadion, cam totul este pus la punct. Acum, vreau să mai verific ce melodii se pun la staţie şi să avem grijă ca cel care vorbeşte să nu facă greşeli de ortoepie.

Noi l-am invitat pe Anghel Iordănescu la partidă. Are 4 jucători de la acest meci în vedere pentru echipa naţională, doi de la mine şi doi de la Craiova. De la mine sunt Achim şi Ţîru. Nu prea sunt mijlocaşi mai buni ca Achim în Liga 1 sau fundaşi mai buni Ţîru", a declarat Dragomir la Digi Sport.

Stadionul cu o capacitate de 4.600 de locuri are o nouă suprafață de joc, instalație de nocturnă și o nouă tribună, de 2.100 de locuri.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  25 Aprilie 2016, 19:44

Sint convins ca se referea la "ortopedie". Numai nostalgicii nomenclaturişti ma spera ca individul sa faca ceva bun pentru fotbalul autohton.

983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Aprilie 2016, 13:49

Oare academicianul mitica a inteles sensul cuvintului ortoepie sau mai nou are si consultant pentru limba romana, limba pe care o maltrateaza de cite ori deschide gura.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează