FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // De ce insistă Becali ca Hora să dispară cu orice preț din primul 11 la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 22:15

FCSB // Gigi Becali insistă de o săptămână că din formula titularilor trebuie să dispară atacantul Ioan Hora (30 de ani).

Atacantul are un gol în două meciuri din campionat, deci n-a înregistrat un randament dezastruos care să justifice criticile agresive ale patronului.

De ce îl atacă Gigi?

Fiindcă a realizat că nu au loc acum în echipă toți fotbaliștii pe care speră el să-i vândă: Ionuț Vână, Florin Tănase, Răzvan Oaidă, Dennis Man și Florinel Coman trebuie să se afle cu toții pe teren, ca să justifice pretențiile de zeci de milioane de euro ale patronului.

La 30 de ani deja împliniți, Hora nu mai poate fi comercializat, deci și-a mai pierdut din importanță.

700.000 €este cota lui Ioan Hora conform transfermarkt.de

Vezi și: 

ALASHKERT - FCSB 0-3 // Program horror pentru FCSB! Jucătorii au ajuns dimineață în București, iar seara au antrenament » Luni joacă din nou

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
senateo
senateo  •  27 Iulie 2019, 15:49

Majoritatea cititorilor dau click pentru a critica maniera slugarnica a gsp dar manevra se intoarce impotriva lor pentru ca redactorii gsp nu citesc postarile ci doar contabilizeaza vizionarile si il trec la cele mai citite, adica becali face audienta..... desi einjurat de toata lumea.

ray51
ray51  •  27 Iulie 2019, 08:01

Un cor trist si fara realizari. Parca ar fi Daciada la nivel de catune.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Iulie 2019, 06:25

Aceiași mizerie de ani de zile! Timpul trece, anii trec, noi îmbătrânim si gsp așteaptă an de an un nou start de campionat similar cu un nou start de *** nenea Gigi! Nu vă e rușine? Chiar nu credeți că ne-am saturat de atât amar de vreme de prostiile voastre de știri despre Becali?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează