FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan și-a făcut calculele și vrea răzbunare în justiție! Suma exactă pe care vrea să o obțină de la Dennis Man

Anamaria Prodan speră să se răzbune pe Dennis Man (22 de ani) în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Agentul crede că poate fi despăgubit și pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul, și cu o parte din salariul fotbalistului. +9   FOTO
Anamaria Prodan speră să se răzbune pe Dennis Man (22 de ani) în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Agentul crede că poate fi despăgubit și pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul, și cu o parte din salariul fotbalistului.

Articol de , , - Publicat joi, 04 februarie 2021 23:17 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 23:51

Anamaria Prodan speră să se răzbune pe Dennis Man (22 de ani) în justiție pentru ratarea „afacerii Parma”. Agentul crede că poate fi despăgubit și pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul, și cu o parte din salariul fotbalistului.

Scandalul consumat deja în public va fi mutat în tribunal dacă Anamaria Prodan va merge până la capăt împotriva lui Dennis Man, fotbalistul pe care-l considera clientul ei, dar pe care nu l-a mai reprezentat în transferul de la FCSB la Parma.

Anamaria Prodan vrea o avere de la Dennis Man

Apropiați ai impresarului explică pentru ce are de gând agentul să se judece cu Man:

  • Clauza de reziliere a contractului de impresariere ar fi fost de 350.000 de euro, într-un document semnat încă din 2016. La GSP Live, Ana anunțase că avea să se judece cu Dennis, fără a pronunța sume: „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă "în oglindă": dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!". În public, ea a susținut o altă valoare a clauzei, de 500.000 de euro, mai mare cu 150.000 € decât ar fi suma reală
  • Salariul atacantului, în patru ani și jumătate la Parma, ar fi în jurul a 5 milioane de euro. Anamaria pretinde 10 la sută din sumă, comisionul datorat agentului. Impresarii încasează comisioanele din salarii anual, la începutul ori la sfârșitul unei stagiuni.

Agentul speră să se răzbune astfel pe Man pentru că jucătorul a fost de acord să meargă în Italia alături de Ioan Becali, pe care vărul Gigi îl voia implicat în afacere. Miza procesului ar fi mare, aproape un milion de euro, dar Ana crede că-și va putea recăpăta în cazul unei victorii în instanțe și reputația, afectată de păcăleala pe care a suferit-o în afacerea aceasta.

Ea insistase în permanență că-l avea sub contract pe Dennis, căruia îi căuta o ofertă potrivită. Când Man chiar a plecat în schimbul a 11 milioane de euro, cel mai mare preț de export din istoria campionatului românesc, ea nu a fost implicată în tranzacție, rolul l-a preluat Giovanni. 

11 milioane de euroa valorat transferul lui Man. În funcție de întrunirea unor clauze, FCSB ar putea să mai încaseze două milioane de euro. Clubul lui Becali a păstrat și 5% din valoarea unui viitor transfer al lui Dennis

Am vorbit cu Giovanni despre Man. Mi-a explicat că planul Parmei e unul pe termen lung și că Dennis și Mihăilă nu se vor afla în vreun pericol nici dacă echipa va retrograda în Serie B la sfârșitul acestui sezon. Acționarul american își asumă investiția în jucători tineri, retrogradarea nu ar duce la abandonarea strategiei
- Ilie Dumitrescu, la DigiSport

Anamaria Prodan vrea bani de la Man: „Șansele ei sunt mici”

Agenți neimplicați în disputa Anamaria-Giovanni-Man, dar cunoscători ai legilor și regulamentelor după care funcționează impresariatul susțin că e probabil ca soția lui Reghecampf să nu se aleagă cu nimic.

„Impresarii nu mai există, acum sunt doar intermediari de transferuri. Un contract așa cum a fost acesta dintre Anamaria și Dennis Man reprezintă o înțelegere privată, nu a fost întâmplător că ea a și anunțat că va porni un litigiu cu jucătorul în civil, nu în instanțe fotbalistice. Când contractul nu conține nicio clauză de reziliere, el e foarte ușor de rupt. Dacă a existat o clauză cu o sumă, înțelegerea rămâne, oricum, una fragilă, pentru că fotbalistul poate să invoce faptul că nu a fost satisfăcut de servicii, că agentul nu i-a reprezentat interesele așa cum conveniseră". 

„De Man a depins totul”

Anamaria s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Giovanni Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul acesta, apoi a realizat că și Man hotărâse să fie alături de verii Ioan și Victor. Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea". 

Și l-a jignit în direct: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea". 

Aceleași surse din impresariat îl indică pe Man drept principalul decident în poveste: „Chiar dacă Giovanni l-ar fi avertizat că putea face să pice transferul, Dennis i-ar fi putut rămâne fidel Anei, putea spune: Merg doar cu impresarul meu, nu altfel!. Și-ar fi asumat riscul să rateze transferul la Parma, i-ar fi rămas loial Aneimaria și ar fi așteptat ca ea să-i găsească un club potrivit". 

Man a fost de acord să zboare la Parma alături de Dragoș Sârbu și de Giovanni, care activează acum drept consilier al firmei de impresariat, pentru că liberarea condiționată nu-i permite să fie intermediar de jucători. 

VIDEO. Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Citește și alte știri despre transferul lui Dennis Man la Parma:

EXCLUSIV Era gafa anului! Pe ce adresă au vrut cei de la Parma să trimită prima ofertă pentru Dennis Man

Dennis Man, prima conferință în Italia » De ce a ales Parma, cine e idolul lui și cum se descrie: „Citesc toate situațiile de joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  06 Februarie 2021, 07:28
Postat de risc_mix pe 05 Februarie 2021, 09:42

Stii ce scriu regulamentele? Ca aceste contracte trebuie OBLIGATORIU inregistrate la FRF pe formulare tip cumparate de la FRF. Prodanca insa, nefiind afiliata FRF ci federatiei din Dubai, contractul e inregistrat in Dubai. Deci este caduc pe teritoriul Romaniei, nu produce efecte. Daca vrea sa se judece o poate face in Dubai. Pai d'aia e asta asa disperata. Stie ca a piedut, fara sanse de a primi ceva.

Vezi ma ca Dubai nu e o tara

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  06 Februarie 2021, 07:27
Postat de iosif_2021 pe 05 Februarie 2021, 09:40

E amuzant să vezi cum toți sclaveții care o înjurau (pe bună dreptate) pe Prodanca până nu demult au devenit fanii ei cei mai înfocați peste noapte, după cearta cu Gigi.

Tu ca *** are nu de mult o adorau acum o înjuri și comentezi despre altii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  05 Februarie 2021, 11:57

Sanse zero !! In civil se pot invoca zeci de motive pentru ruperea unilaterala a unui contract !! Unul ar fi acela ca impresara nu i-a adus lui Man cea mai buna oferta referitoare la salariul sau !! In ceea ce priveste procentul de 10% pretins din salariul jucatorului pare o nebunie. Jucatorul a incheiat un nou contract de reprezentare si nu mai are obligatii fata de impresarul avut anterior, iar in plus, firma lui Giovanni pretinde doar 5% din salariu, adica jumatate decat platea anterior !!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează