FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI

FCSB - BOTOȘANI. VIDEO+FOTO Două cartonașe roșii în prima repriză! Iulian Cristea, lângă Miu și Rădoi într-un top negativ

Marius Avram îl elimină pe Cristea
Marius Avram îl elimină pe Cristea

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2020 19:25 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 21:05

FCSB și FC Botoșani joacă în etapa cu numărul 6 din play-off. Iulian Cristea (25 de ani) a fost eliminat în minutul 16 pentru un fault comis din postura de ultim apărător, la scorul de 1-0.

Startul meciului de pe Arena Națională a fost plin de evenimente. Florinel Coman a deschis scorul după doar 14 minute, cu un șut frumos de la marginea careului. 

La câteva secvențe după, în minutul 16, gazdele au rămas în inferioritate numerică. Haruț a oferit o pasă filtrantă perfectă pentru Keyta. Atacantul francez și-a fructificat viteza, i-a luat fața lui Iulian Cristea și l-a obligat să faulteze la marginea careului de 16 metri. Arbitrul Marius Avram a reacționat prompt și i-a arătat cartonașul roșu.

+2 FOTO

Capturi TV Telekom Sport

Cristea, lângă Miu și Rădoi

Iulian Cristea intră într-o galerie „selectă” după a treia eliminare din acest sezon. Doar doi jucători steliști au mai pățit asta. Primul a fost Iulian Miu în 1999/2000, iar al doilea Mirel Rădoi în 2003/04.

Cristea va fi suspendat în meciul cu Dinamo, returul de miercuri, din Cupă, 3-0 în tur pentru steliști.

Vezi VIDEO cu eliminarea lui Cristea

Roșu și pentru Botoșani

Egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 31, la nouă minute după ce Țigănașu marcase golul de 1-1. Albanezul Enriko Papa a văzut al doilea cartonaș galben, pentru un fault comis la marginea propriul careu asupra lui Florinel Coman.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Fanii-acționari de la Dinamo acuză o conspirație: „Am fost interziși peste tot! Acum nu mai țipă nimeni?”

Gică Hagi, cuvinte speciale despre un antrenor din Liga 1: „Echipa lui joacă fotbal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  05 Iulie 2020, 09:52

Avrm a fost penibil aseara! Eram sigur ca va trage cu FCSB.Il elimina gratuit pe Enriko Papa( nici macar nu la atins pe jucatorul FCSB).La final in loc sa dea lovitura libera pentru Botosani dintr-o pozitie foarte buna da fault in atac si galben jucatorului din Botosani.De noaptea mintii.Miron a faultat repetat de 4-5 ori si abia intrun tarziu ia dat galben.Ce se naste din pisica soareci mananca.Fiul lui Avram(cunoscut fcsb-is) si-a ascultat tatal si fluierat pentru FCSB.Rusine pentru cei care l-au delegat.Spineam de ieri ca asa se va intampla.

pompescu
pompescu  •  04 Iulie 2020, 23:29

care stelist ba jurnalest mizera bil???

whiteredarad
whiteredarad  •  04 Iulie 2020, 22:27

Avram cel Mic l-a dat afara gratuit pe botosenean, ca-l eliminase pe Cristea s FCSB era in pericol. A fost un arbitraj ...jenant ( la 2 capete ) in care Avram, Coltescu si inca cativa... sint specialisti. Nici cu ajutor ( Miron a facut vreo 4-5 faulturi de galben...pina sa il vada). Si Coman si man sunt de un egoism feroce, faza se termina la ei...suteaza aiurea, nu paseaza. Cum sa dera Petre gol...cind extremele nu il joaca ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează