FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Aroganțele lui Cristi Manea: „Steliștii o aveau groasă, dacă eram toți” + „De ce să mai stau la Cluj?!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 22:38

CFR Cluj a pierdut ultimul meci al sezonului, 0-1 cu FCSB. Cristian Manea (21 de ani), fundașul stânga al campioanei, a anunțat că nu va mai rămâne în România din sezonul următor.

„S-a dat foarte ușor penalty. Și am văzut un henț în careu la ei. Dar acesta e fotbalul. Dacă nu ne lipseau toți jucătorii, steliștii o aveau groasă.

Cu Țucudean, Culio și Vinicius, altfel era meciul. Ei au marcat un gol norocos, printr-o execuție spectaculoasă a lui Teixeira. Îmi pare rău că am terminat așa sezonul”, a declarat Manea la TV Telekom Sport. 

Pleacă sigur de la CFR

Împrumutul lui Cristi Manea la CFR Cluj expiră la finalul sezonului, iar fundașul anunță că simte nevoia unei noi provocări.

„Eu mi-am făcut treaba la CFR Cluj. Am jucat 100 de meciuri, am luat două titluri. E greu să mai fiu motivat încă un sezon. Eu cred că e suficient pentru mine. Nu este ușor să ai asemenea performanțe.

Încă nu știu unde merg. Se ocupă impresarul de asta. A fost important să nu mă accidentez, să merg sănătos într-o scurtă vacanță, apoi să mă pregătesc pentru meciurile naționalei”, a adăugat Manea, care ar fi aproape de a semna cu o echipă din Italia. Zvonurile o indică pe AS Roma. 

Vezi și: 

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // FOTO + VIDEO Obrigado, Teixeira! Veteranul roș-albastru a tranșat derby-ul fără miză de pe Arena Națională printr-o „foarfecă” de senzație

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
magic4ever
magic4ever  •  19 Mai 2019, 23:11
Postat de geogeo pe 19 Mai 2019, 22:57

Manea e la vorbire ca o manea. Sa te vedem viteazule cum o sa vii cu coada intre picioare inapoi la CFR sau la Voluntari.

Are dreptate Manea, CFR a jucat cu multe rezerve si altfel se desfasura meciul daca avea si CFR toti titularii...plus ca au avut penalty clar neacordat...oricum nu avea vreo miza meciul asta...

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  19 Mai 2019, 23:31

...acest jucător barem este un mercenar,dar ce să mai spui de un om ca Dan Petrescu care răspunde într- o manieră răutăciosasă,....de parcă nu a jucat niciodată la această echipă de pe locul 2!

geogeo
geogeo  •  19 Mai 2019, 23:25
Postat de magic4ever pe 19 Mai 2019, 23:11

Are dreptate Manea, CFR a jucat cu multe rezerve si altfel se desfasura meciul daca avea si CFR toti titularii...plus ca au avut penalty clar neacordat...oricum nu avea vreo miza meciul asta...

Te cred daca imi spui cate faulturi a facut Males pana prin minutul 80 cand a luat galben. Daca sunt sub 10, dintre care vreo 4 de galben, ai dreptate.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează