FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vor să evite incidentele » Decizia luată de FCSB cu 3 zile înainte de meciul cu CFR Cluj

FCSB - CFR Cluj/ foto Imago Images
FCSB - CFR Cluj/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 21:47 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 22:01

FCSB a anunțat că biletele de la case pentru meciul cu CFR Cluj se vor vinde doar joi, în ziua partidei, „din motive ce țin de siguranța suporterilor”.

  • FCSB - CFR Cluj, meci restant din etapa #9 din Superliga, se joacă joi, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Cel mai probabil, cei de la FCSB au luat această decizie pentru a evita posibile incidente cu fanii Rapidului. Giuleștenii vor juca o zi mai devreme pe Arena Națională, pe 14 decembrie, împotriva Petrolului.

Mesajul galeriei lui CSU Craiova despre Rădoi, la primul meci de la plecare: „Un fleac...”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mesajul galeriei lui CSU Craiova despre Rădoi, la primul meci de la plecare: „Un fleac...”

În mod normal, atunci când jucau joia, cei de la FCSB vindeau bilete la casele de la Arena Națională inclusiv marțea și miercurea.

Anunțul FCSB despre biletele de la meciul cu CFR

„FCSB anunță că biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a 9-a din sezonul 2022-2023 al Superligii, vor fi disponibile la casele de la Arena Națională DOAR joi, 15 decembrie, în intervalul orar 11:00 - 20:00.

Această decizie a fost luată din motive ce țin de siguranța suporterilor. Tichetele sunt disponibile, în continuare, pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

  • VIP 1 - 120
  • VIP 2 - 100
  • VIP 3 - 75
  • TRIBUNA 2 INEL 1 - 50
  • PELUZA - 30

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 15 decembrie, la ora 14:00”, se arată în anunțul celor de la FCSB, postat pe pagina de Facebook a clubului.

Clasamentul din Superliga

Citește și alte știri din Liga 1: 

„Regii” gafelor » Erorile de proporții au năruit definitiv obiectivul unei pretendente la play-off: 5 greșeli inexplicabile

Mihai Stoica, detalii despre Compagno și Olaru: „Nu vor mai juca în acest an. Este exclus”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  13 Decembrie 2022, 03:54

Fcsb e echipa aia a căror ultrași sună la poliție când li se fură bannerul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează