FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

S-au vândut toate biletele online! Record de asistență la FCSB - CFR Cluj!

Imagini speciale pe Arena Națională, cu jucătorii FCSB în prim-plan / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Imagini speciale pe Arena Națională, cu jucătorii FCSB în prim-plan / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 19:54 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 22:27

În online nu mai sunt bilete disponibile la FCSB - CFR, de sâmbătă. S-au vândut 49.800, nou record pentru Superliga 2023 - 2024, iar până la ora meciului s-ar putea bate recordul Arenei Naționale.

  • Derby-ul FCSB - CFR Cluj este programat sâmbătă, de la 20:00. Va fi liveTEXT la GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Faptul că jucătorii FCSB vor primi sâmbătă trofeul și medaliile decernate campioanei, la un meci împotriva uneia din marile rivale, CFR Cluj, i-a îndemnat pe fani să ia cu asalt site-urile de profil pentru a-și procura tichete.

Rapid confirmă GSP » Cine e noul director sportiv al giuleștenilor: „Să ne arătăm adevărata valoare!”
RAPID
Rapid confirmă GSP » Cine e noul director sportiv al giuleștenilor: „Să ne arătăm adevărata valoare!”

S-au vândut toate biletele online: 49.800!

Iar la această oră, în online, nu mai sunt bilete disponibile! Ceea ce înseamnă că s-au vândut 49.800, cu trei zile rămase până la derby-ul găzduit de Arena Națională. Practic, singura cale de a mai cumpăra tichete o reprezintă casele de la stadion.

Oricum, în acest moment, a fost spulberat recordul de asistență din SuperLiga 2023 - 2024, înregistrat la meciul FCSB - Rapid 2-2. Atunci, crainicul arenei a anunțat 45.143 spectatori. Și este foarte posibil ca, în ritmul în care se dau biletele, sâmbătă să avem sold-out și un nou record pentru Arena Națională.

Actualul este de 54.364de spectatori, înregistrat cu ocazia meciului dintre România și Finlanda, disputat pe 8 octombrie 2015.

În primele 17 ore de la punerea în vânzare s-au dat 40.000 de tichete!

Trendul era previzibil încă din prima zi. Pentru partida cu CFR Cluj, FCSB a pus pe 1 mai biletele în vânzare. În prima oră s-au dat 10.000 de tichete. În 17 ore s-a ajuns la borna 40.000, potrivit digisport.ro. Cel mai repede s-au dat tichetele de la cele două tribune, în primele două inele.

Prețurile biletelor la FCSB - CFR Cluj

  • Peluze - 30 LEI
  • Tribuna 1, Inel 3 - 35 LEI
  • Tribuna 1, Inel 2 - 45 LEI
  • Tribuna 2, Inel 3 - 35 LEI
  • Tribuna 2, Inel 2 - 45 LEI
  • Tribuna 2, Inel 1 - 55 LEI
  • VIP 3 - 150 LEI
  • VIP 2 - 200 LEI
  • VIP 1 - 250 LEI

Alte informații importante referitoare la FCSB – CFR Cluj

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

VIDEO. Victor Pițurcă nu crede că FCSB ar trebui să revendice câștigarea Cupei Campionilor de către Steaua: „Nu vreau sa zic cuvinte necuviincioase. E problema lor, pe mine nu mă interesează”

Mai puteți citi:

Se întâmplă în Superliga, la retrogradare » Peste 3.000 de bilete date în jumătate de oră

„Te-a sunat Dinamo?” » Claudiu Niculescu explică de ce a plecat de la Șelimbăr

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  12 Mai 2024, 20:58
Postat de alexh pe 12 Mai 2024, 18:32

Bă, răspunde la întrebarea pe care ți-am adresat-o: cum a fost în diviziile B și C? Sau alea nu se pun?

A fost misto...bunicul si tatal meu a fost si la acele meciuri stai linistit chiar daca se jucau la orele amiezii. NU ne ascundem cum nici Gigi nu se poate ascunde de spagile date sau dupa cum fugea sa le dea spaga celor de la Bistrita inaintea meciului direct.

alexh
alexh  •  12 Mai 2024, 18:32
Postat de Chris.Dumitrescu pe 12 Mai 2024, 15:10

Si daca s-a numit Steaua nu are nicio treaba cu voi si echipa voastra favorita. Nici macar cu Steaua cea adevarata, care, deocamdata activeaza in Liga a doua. Pe atunci sponsorul principal al feroviarilor se numea Steaua Rosie, o intreprindere ce se afla in imediata vecinatate a stadionului si care sustinea echipa pe vremea comunistilor (cam 5-6 ani) ca de la Revolutie a recapatat numele de CFR Cluj. Oricum, noi avem o istorie continua de la 1907, pe vremea cand altii nici nu stiau ce e cu acest sport. Uite ca la Cluj se practica de echipa Căilor Ferate. Concitadinei noastre (U Cluj) i-a trebuit 12 ani mai tarziu, cu ajutorul unor studenti, la Budapesta, sa se infiinteze și ulterior sa joace in campionat. Ideea de baza ca in timp ce noi am luat fiinta in Cluj, ei au luat fiinta la Budapesta.

Bă, răspunde la întrebarea pe care ți-am adresat-o: cum a fost în diviziile B și C? Sau alea nu se pun?

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  12 Mai 2024, 15:12
Postat de 19sevilla86 pe 09 Mai 2024, 00:38

Nicio surpriza, nicio noutate, pentru ca Steaua este cea mai buna și titrata echipa din țara, cu cei mai mulți suporteri (peste 50% din totalul fanilor de fotbal), are cele nai bube audiențe tv și cea mai mare prezenta pe stadioane oriunde joaca! Asta nu o poate schimba nimeni, nici ordinul de zi pe unitate dat dd comandantul anomaliei bolsevice CSA, nici deciziile absurde ale justiției! Steaua rămâne Steaua chiar dacă este obligată sa se numească acum FC Steaua București=FCSB!

De fapt e F.C. FCSB adica Fotbal Club FCSB

Vezi toate comentariile (13)
Comentează