FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR Cluj, tot mai aproape să se joace la Buzău: „Suntem în negocieri avansate”

FCSB - CFR Cluj, aproape să se joace la Buzău
Foto: Imago
FCSB - CFR Cluj, aproape să se joace la Buzău Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 12:28 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 16:30

Izgonită din București pentru meciul din ultima etapă cu CFR Cluj, FCSB primește sprijinul celor de la Buzău. Ion Cazan, directorul Sport Club Municipal Gloria Buzău, anunță că negocierile ca roș-albaștrii să evolueze în Crâng sunt avansate.

Cum Arena Națională este ocupată din cauza evenimentului Saga Festival, iar FCSB nu este primită în Ghencea și pe Arcul de Triumf, elevii lui Toni Petrea sunt obligați să plece din Capitală la meciul care le poate aduce titlul după 7 ani.

Clachează iar FCSB în finalul play-off-ului? 4 precedente care le dau fiori roș-albaștrilor
FCSB
Clachează iar FCSB în finalul play-off-ului? 4 precedente care le dau fiori roș-albaștrilor

Iar cea mai probabilă destinație este Buzău, acolo unde roș-albaștrii sunt aproape să ajungă la un acord cu cei de la Gloria pentru a închiria stadionul.

Ion Cazan: „Sunt discuții avansate”

„Stadionul este pregătit și FCSB a mai jucat aici două meciuri în acest sezon. Noi am avut grijă să îl menținem la un standard ridicat. Am avut discuții cu reprezentații clubului FCSB și eu unul m-aș bucura să aibă loc acest meci la Buzău. Nu e bătut totul în cuie, dar sunt discuții avansate.

Știți bine că în Buzău sunt foarte mulți suporteri și cu siguranță stadionul va fi plin, toate cele 13.500 de locuri. Sunt foarte mulți microbiști în oraș și ne-am bucura ca titlul de campioană a României să se decidă la Buzău”, a declarat Ion Cazan potrivit fanatik.

Ion Cazan: „Se lucrează intens la gazon”

Acesta a vorbit și despre principala preocupare a celor de la FCSB, starea gazonului, și dă asigurări că până la ora meciului va fi la standarde normale pentru disputarea finalei de campionat.

„Noi mai avem un singur meci la Buzău sâmbătă, iar operatorul care se ocupă de mentenanța terenului a făcut lucrările respective și acum ne-a ajutat și ploaia. Va fi irigat și sunt sigur că va fi la niște standarde normale pentru disputarea unui asemenea meci. 

Este un stadion din anii ’80, dar noi am avut grijă să refacem suprafața de joc, sistemul de drenaj și eu zic că e foarte bun. FCSB este organizatoare și vor decide prețul biletelor. 

Se lucrează intens la gazon, s-a tăvălugit, s-a pus gazon nou pe anumite porțiuni. Sigur va fi foarte bun și se mai poate cosmetiza până la ora meciului. Pentru oraș ar fi un meci foarte important. Nu sunt probleme”, a mai precizat oficialul Gloriei Buzău.

Dacă pe Național Arena nu se poate juca, iar pe Ghencea și Arcul de Triumf nu sunt primiți, înseamnă că probabil se va finaliza colaboararea cu SCM Gloria Buzău și buzoienii vor vedea meci de calitate și un spectacol. Trebuie făcute niște documente între reprezentații celor două cluburi și un contract de închiriere
-Ion Cazan, directorul Sport Club Municipal Gloria Buzău

2 meciuria jucat FCSB în acest sezon la Buzău, 3-0 cu CS Mioveni și 2-1 cu FC Argeș

Citește alte știri din Liga 1:

Reacția lui Liviu Ciobotariu după ce Tamaș a amenințat că pleacă de la Voluntari: „Își asumă!”
VOLUNTARI
Reacția lui Liviu Ciobotariu după ce Tamaș a amenințat că pleacă de la Voluntari: „Își asumă!”
Se anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Cheltuielile se vor dubla”
DINAMO
Se anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Cheltuielile se vor dubla”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dodo001
dodo001  •  29 Aprilie 2022, 22:28

Practic nu au motive sa aleagă alte stadioane decât cele declarate la începutul sezonului. FC. Fcsb au pus Arena Națională și Mioveni, dar ei vor sa schimbe, ca nu le convine. Pai voi vreți sa schimbați în timpul competiției regulile? În cazul vostru se poate acest lucru? Puteți face acest lucru doar dacă ambele stadioane declarate sunt ocupate.

forumer.47
forumer.47  •  29 Aprilie 2022, 15:02

Hai ca iar au jucat pe Stadionul Steaua *** lui Jiji! Iar i-a pacalit Mustata pe prosti :)))))))! Pare ireal, dar Mustata e mai inteligent decat 99% dintre fanii FC FaciCeSpuneBecali 2003.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cadencyg
cadencyg  •  29 Aprilie 2022, 13:58
Postat de hermesvenus pe 29 Aprilie 2022, 13:42

Prostii , la fel ca anul trecut , la data aia CFR e deja campioana , cred ca cel mai bine ar fi sa se joace pe Royal Beach Stadium din Vama Veche !!!

kfr o sa piarda cu farul etapa asta si o sa urce Steaua din liga 1 pe primul loc. dupa o sa stearga si clona csu cu voi pe jos si ultima etapa nu o sa mai conteze pentru ca o sa fie Steaua din liga 1 campioana.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează