FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV L-a pregătit pe Sorescu la Dinamo, acum îi dă credit la FCSB: „Au de câștigat, și unii, și alții”

Deian Sorescu // FOTO: Imago
Deian Sorescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 10:49 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 11:07

Ex-căpitanul dinamovist Deian Sorescu este implicat în transferul iernii, prin trecerea sa de la Rakow, liderul campionatului polonez, la FCSB. Flavius Stoican, fostul său antrenor, crede că aceasta se va impune la noua sa formație.

Bănățeanul a adunat trei ani și jumătate în tricoul „câinilor", a purtat banderola roș-albilor cu chipul lui Cătălin Hîldan, dar acum se pregătește să facă joncțiunea cu lotul lui Mihai Pintilii în Belek (Antalya) și apoi să se lupte pentru câștigarea titlului. 

FCSB și-a luat „câine” rău: 3 motive pentru care Sorescu e cel mai tare transfer al ultimilor ani reușit de Gigi Becali » Al 19-lea dinamovist care trădează
FCSB
FCSB și-a luat „câine” rău: 3 motive pentru care Sorescu e cel mai tare transfer al ultimilor ani reușit de Gigi Becali » Al 19-lea dinamovist care trădează

Flavius Stoican: „FCSB și-a câștigat un jucător valoros”

Actualul antrenor al Botoșaniului, Flavius Stoican, l-a antrenat scurt timp pe Sorescu, la începutul lui 2022, la gruparea din Ștefan cel Mare. Stoicanetti este de părere că Deian nu va da greș în tricoul FCSB, considerând că este o situație din care vor avea de câștigat și internaționalul, și formația pentru care va evolua. 

„Sorescu la FCSB? Fiecare are de câștigat. Orice evoluție bună îi va ridica mult cota. Iar FCSB și-a câștigat un jucător valoros, care face diferența și poate evolua pe mai multe posturi", a declarat Stoican pentru GSP.ro. 

Cu ce se poate alege Dinamo

În anii în care l-a avut pe Sorescu în curte, Dinamo n-a acceptat 700.000 de euro, suma maximă propusă de patronul bucureștenilor, apoi l-a vândut anul trecut la Rakow pentru 800.000 de euro. 

Totodată, în contractul dintre "câini" și polonezi este stipulată și o clauză, în urma căreia Dinamo va încasa 25 la sută din proximul transfer al lui Sorescu. Astfel, din suma de transfer pe care FCSB o va plăti în viitor pentru a-și asigura serviciile lui Deian, rivala din Ștefan cel Mare încasează un sfert.

În plus, în aceste zile, Dinamo așteaptă o tranșă de 110.000 de euro din partea polonezilor, în contul transferului lui Sorescu la liderul la zi din Polonia. Data scadentă este 15 ianuarie.

VIDEO Bogdan Racovițan despre plecarea lui Sorescu: „Îmi pare rău, o să îmi fie dor de el”

Citește și: 

Fotbalistul care l-a lăsat mască pe Mihai Stoica: „I-a ieșit tija din umăr, dar nu era problemă pentru el. Fenomen!”

FCSB își face două echipe de top după transferul lui Sorescu! Ce sisteme poate folosi Pintilii + Pe ce post va juca fostul căpitan al lui Dinamo

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează