FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man și-a ales „urmașul” de la FCSB: „Doamne-ajută să mă depășească”

Dennis Man îl simpatizează pe Octavian Popescu / FOTO: GSP +32   FOTO
Dennis Man îl simpatizează pe Octavian Popescu / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 09:17 / Actualizat joi, 19 august 2021 10:50

Dennis Man (22 de ani), devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, după ce Parma l-a cumpărat iarna trecută de la FCSB, speră că recordul îi va fi depășit curând de către un fotbalist român. Acesta propune numele lui Octavian Popescu, puștiul-minune al lui Becali.

Man a fost vândut de FCSB pentru 11 milioane de euro, existând posibilitatea ca alte două milioane să intre în conturile FCSB-ului în funcție de performanțele lui Dennis la Parma. Fotbalistul care în acest sezon va evolua în Serie B a dezbătut acest subiect într-unul dintre puținele interviuri pe care le-a acordat în presa din România după ce a plecat în Italia.

Dennis Man: „Doamne ajută să mă depășească Tavi Popescu!”

„Este un sentiment plăcut. Mă bucur foarte mult, vedem care va fi următorul jucător care va pleca. Doamne-ajută să mă depăşească Tavi Popescu, nu am niciun fel de problemă

Eu îl cunosc pe Tavi şi ştiu că este un copil foarte talentat şi îmi doresc ca toţi jucătorii din România să ajungă la un nivel cât mai mare!”, a afirmat Dennis Man, potrivit as.ro.

Ce este cert e că Tavi Popescu, Coman și Cordea vor fi 100% în echipă. Olaru nu poate fi înlocuit. Nu ai cum să-i înlocuiești pe ei patru - Gigi Becali, pe 23 iulie 

1,2 milioane de euroe cota de piață a lui Tavi Popescu, conform Transfermarkt

+28 FOTO

În vară, Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC 

Cu gândul la postul de titular în echipa vicecampioanei și cu milioane de euro care deja i se învârt amețitor prin cap, Octavian Popescu a dat cu piciorul examenului maturității, după un sezon în care toată lumea l-a ridicat în slăvi și i-a apreciat calitățile de fotbalist. 

„Făcea cursuri online și a terminat clasa a XII-a, la el acolo, în comună, la Nucet. Dar nu l-a interesat să dea și BAC-ul. A spus că n-are timp el de examene, că are antrenamente și ceva meciuri amicale pe la București. Colegii lui au fost la Bacalaureat, iar acum se pregătesc de facultate. El a zis că poate vine pe la toamnă, dacă o să aibă timp”, a spus unul dintre profesorii fotbalistului.

VIDEO Imagini de la primul antrenament condus de Edi Iordănescu

Citește și alte știri despre FCSB:

După 5 ani, FCSB are antrenor » Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică! Singurul tehnician din Liga 1 care-l depășește

Gigi Becali, desființat în presa din Slovenia: „Unul dintre cel mai sălbatici oameni de fotbal. Batjocorește jucătorii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close