FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - Dinamo // Dinamoviștii, program special înainte de Derby de România: "Mă gândesc acasă ce le voi face"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 14:50

FCSB și Dinamo vor juca duminică, de la ora 21:00, în Derby de România. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Dan Nistor, căpitanul celor de la Dinamo, a vorbit despre meciul cu FCSB și a dezvăluit cum îi va motiva pe colegii înainte de duelul cu rivala roș-albastră.

"Îmi era dor de un derby. Practic este unicul derby al României şi cel mai frumos meci. Cred că toată suflarea dinamovistă îl aşteaptă şi avem nevoie de susţinerea fanilor. Trebuie să vină în număr cât mai mare. Ne aşteptăm ca peluza noastră celebră să fie plină. De săptămâna asta, toţi jucătorii lui Dinamo au devenit socios și îi aşteptăm în număr cât mai mare pe fani şi sper să ne ducă spre victorie.

Câtorva dintre jucători le-am arătat filmuleţe cu galeria, urmând ca în această săptămână să le arăt ceva mai mult. O să mă gândesc acasă ce le voi arăta", a declarat Dan Nistor la TV Telekom Sport.

"E foarte important că am început cu dreptul campionatul , chiar dacă nu am făcut un joc foarte strălucit. Importante sunt cele trei puncte.

Sorescu e un copil de viitor şi o să arate lucruri frumoase la Dinamo. Sper să marcheze din nou în derby şi să continue pe acest drum"Dan NIstor

Citește și: Omul bun la toate » Dinamovistul care a ieșit din nou în evidenţă într-un moment delicat a ajuns la 44 de assist-uri în Liga 1!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
352061698522614
Mihai Tudose  •  25 Iulie 2018, 21:09

Eu ştiu ca frustrarea e mare , dar să continui să fii ridicol ,ridică mari semne de intrebare.

zorah
zorah  •  25 Iulie 2018, 17:29

Faci ce spune becali nu se va ridica niciodata la valoarea lui Dinamo. O echipa care are un singur titlu si 0 istorie nu se poate compara niciodata cu Dinamo care este un monument sacru al fotbalului romanesc!

gicab
gicab  •  25 Iulie 2018, 16:19

Nu e niciun derby ... o echipa ce nu are istorie câte titluri are Dinamo...nici măcar de Clasament... pai cum sa fie derby cu o echipa din subsolul clasamentului?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează