FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

FCSB - Dinamo // Filip și Bokila, cei mai slabi de pe teren » Ce steliști au jucat lamentabil și care e singurul dinamovist care s-a ridicat la nivelul adversarilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 08:37

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, 1-0, grație golului marcat de fundașul Marko Momcilovici. Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe având ocazii mari de gol, dar diferența s-a făcut la evoluția unor jucători.

Marko Momcilovici, marcatorul golului, și Bogdan Planici, care a jucat excelent, au fost cei mai buni steliști de pe teren, ambii fiind notați cu 8 de Gazeta Sporturilor. De la Dinamo, cel mai bun jucător a fost portarul Jaime Penedo, care a apărat un penalty și a avut mai multe interveniții salvatoare. Panamezul a fost notat cu 8.

La FCSB, evoluții bune au avut și Niță, Bălașa, Ovidiu Popescu, Man și Gnohere, fiecare primind nota 7, iar de la Dinamo, Nedelcearu, Mahlangu și Nemec au fost și ei notați cu 7.

Cei mai slabi steliști au fost Alibec și Florin Tănase, care au primit nota 4, după evoluții dezamăgitoare. La Dinamo, Steliano Filip, care a greșit la gol, și Bokila au jucat slab și au fost notați cu 4. Nicolae Dică a primit nota 8, în timp ce Miriuță a fost notat cu 6.

clipboard02

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
geo.b.
geo.b.  •  25 Septembrie 2017, 15:31
Postat de red77 pe 25 Septembrie 2017, 11:46

Sârbul ala întors pe toate fetele de nemec a luat 8? Asta e gluma anului. În cel puțin 4 rânduri a fost depășit și întors pe toate fetele și îl notați cu 8? Noroc cu nita în poarta și cu hanca. Sa nu mai vb de cate dueluri aeriene a câștigat nemec de lângă el

Nu te-ai prins ca o parte insemnata a presei,plus comentatorii de emisiunilor sportive sunt aserviti lu jiji ??? Sunt partinitori,nu sunt in slujba adevarului,se vede clar unde bat de ce si cand bat.Trebuie putina atentie ca-ti dai seama usor,chiar foarte usor.

balauru48
balauru48  •  25 Septembrie 2017, 13:42

Planici a jucat excelent? :)) Nemec l-a intors pe toate partile. Dar asta e fituicarismul gsp...

467991146719096
Costel Rosoiu  •  25 Septembrie 2017, 12:21

Nu stiu ce meci ati vazut voi comentatorii de la GSP ,PROBABIL VREUNUL CIND DINAMO A PIERDUT CU 4-2.in meciul de aseara posesia a fost de partea lui Dinamo.Fiti obiectivi,ca meciul a fost vazut in toata tara,ce dracu sunteti politicieni?Am uitat, sunteti slugile oierului cioban puscarias.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează