FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 24 SEPTEMBRIE, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

FCSB e gata de marele derby! Dică și-a făcut toate temele: "Știu la ce să mă aștept"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 13:11

Nicolae Dică abia așteaptă marele derby cu Dinamo, care e mâine, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. Nu crede că schimbarea antrenorului de la Dinamo poate avea mare impact. 

"Suntem pregătiți să facem un meci bun. Știm că și ei vor da totul pentru un succes. Miriuță nu poate schimba foarte multe, știu ce joacă Dinamo, știu și ce face noul antrenor. În mare știu la ce să mă aștept.

E un joc foarte important, și când eram jucător aceste meciuri era cele mai așteptate. Abia aștept acest meci și o victorie într-un derby.

Întâlnim o echipă de tradiție și trebuie să câștigăm pentru a sta aproape de CFR Cluj. E foarte important acest lucru. La meciul cu Lugano vom schimba anumiți jucători, pentru că nu vor putea juca mereu din 3 în 3 zile.

Obiectivul nostru principal este câștigarea campionatului. Dar și Europa League este importantă. De asta tratăm așa serios acest meci. La aceste meciuri nu contează valoarea jucătorilor", a zis Nicolae Dică la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
104267036963809
Costi Costica  •  24 Septembrie 2017, 10:07

albitru face jocul ciobanului mm zis pusca stie ce face dica marioneta ciobanului speram sa se albitreze corect bate dinamo

balauru48
balauru48  •  23 Septembrie 2017, 17:53

Citat din... Dica: ''La aceste meciuri nu contează valoarea jucătorilor''. :)))))))))))))))))))

valentinn10
valentinn10  •  23 Septembrie 2017, 16:37

FORTA STEAUA ...4-1...pe usureanu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close