FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Florinel Coman, în Qatar? Charalambous e ferm convins: „Dacă aș fi adversarul lui...”

Florinel Coman și Elias Charalambous // foto: Imago Images
Florinel Coman și Elias Charalambous // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 14:46 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 17:48

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul principal al celor de la FCSB, a comentat vestea plecării lui Florinel Coman (26) de la liderul Superligii. Șeptarul roș-albaștrilor este curtat de Al Duhail, formație din Qatar.

Florinel Coman a fost numărul 1 la FCSB în acest sezon de campionat, autor a 16 goluri și 10 pase decisive în 30 de apariții. Aflat în cel mai bun moment al carierei, Florinel este curtat din străinătate. O echipă din Qatar, Al Duhail, campioana en-titre, ar fi pregătită să-i achite clauza de reziliere a contractului, în valoare de 5 milioane de euro.

Întrebat despre posibila plecare a lui Coman, Elias Charalambous a evitat un răspuns concret, dar a transmis că îl simte pe Florinel concentrat la misiunea FCSB-ului. Totodată, îl vede pe jucătorul de bandă capabil să evolueze în „orice campionat din lume”.

Cât a încasat Ion Țiriac pentru o reclamă de 30 de secunde » „A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă”
METROSPORT
Cât a încasat Ion Țiriac pentru o reclamă de 30 de secunde » „A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă”

Elias Charalambous, despre transferul lui Florinel Coman: „Poate juca oriunde, are tot ce-i trebuie!”

„Ne apropiem de finalul campionatului și de fereastra de transferuri, cu siguranță vor apărea multe zvonuri. Din punctul meu de vedere, nu este un aspect foarte important în acest moment. Avem timp să vorbim despre transferuri, despre cine va pleca, cine va veni. Nu este momentul potrivit să vorbim despre asta, ne așteaptă un meci foarte dificil.

Dacă va apărea ceva, Florinel este capabil să ia cea mai bună decizie. Poate va decide să rămână aici. Nu cred că e rezolvat, dar repet, nu este cel mai bun moment să discutăm despre asta. La final, el va decide dacă și unde va pleca. Sau poate va rămâne aici”, a spus Charalambous în prima fază.

Referitor la posibila destinație a lui Coman, antrenorul cipriot s-a arătat încrezător că Florinel ar putea juca și în cele mai competitive campionate ale lumii.

„Dacă aș fi antrenorul advers și ar trebui să-l înfrunt pe Coman, aș simți că am de înfruntat un oponent foarte, foarte bun. Are calitate și personalitate, este un jucător care poate juca în orice campionat din lume, oriunde. Are tot ce-i trebuie!

Îl simt 1000% concentrat, nu doar 100%. Puteți vedea săptămână de săptămână că este în forma lui de vârf și suntem mulțumiți”, spune Charalambous.

În cei aproape 7 ani petrecuți la FCSB, Florinel Coman a jucat 229 de meciuri, în care a înscris 61 de goluri și a pasat decisiv la alte 62 de reușite.

El are și 13 meciuri la prima reprezentativă a României, în care a punctat o dată, la 4-0 cu Andorra în preliminariile EURO 2024.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește tot despre FCSB:

O săptămână până la FCSB - Rapid, dar biletele se dau ca pâinea caldă!
FCSB - RAPID
O săptămână până la FCSB - Rapid, dar biletele se dau ca pâinea caldă!
Știm arbitrul care va conduce derby-ul CFR Cluj - FCSB
DELEGARE
Știm arbitrul care va conduce derby-ul CFR Cluj - FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Sumanariu87
Sumanariu87  •  13 Aprilie 2024, 17:28

Bravo lui , a prins transferul vietii , sa speram ca nu se prind arabii de smecherie si sa ne trezim iar cu el in campionat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează