FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-2

VIDEO Trei detalii remarcate de GSP la FCSB - Botoșani: jucătorul fără pereche, „ritualul” de la final și o situație curioasă cu Charalambous

Roș-albaștrii s-au dezlănțuit la finalul partidei / Sursă foto: Facebook@ FCSB +29   FOTO
Roș-albaștrii s-au dezlănțuit la finalul partidei / Sursă foto: Facebook@ FCSB

Articol de , , , - Publicat luni, 26 februarie 2024 03:20 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 07:55

FCSB a mai obținut o victorie prețioasă în drumul spre titlu, 3-2 cu FC Botoșani, într-o partidă ieșită din tipare, cu cinci goluri și trei eliminări. Triumful i-a descătușat pe roș-albaștri, atât pe actorii din teren, cât și pe cei rămași în tribune și după fluierul final.

GSP.ro prezintă cum au arătat scenele desfășurate pe gazon, în fața peluzei, la câteva minute după terminarea partidei, precum și un detaliu curios, surprins înainte de meci, legat de relația suporterilor cu antrenorul Elias Charalambous.

Thriller cu 5 goluri și 3 „roșii” pe Arena Națională » FCSB învinge cu emoții ultima clasată și se distanțează în fruntea Superligii! Clasamentul ACUM
FCSB - FC BOTOȘANI
Thriller cu 5 goluri și 3 „roșii” pe Arena Națională » FCSB învinge cu emoții ultima clasată și se distanțează în fruntea Superligii! Clasamentul ACUM

1. Liber la distracție: dans, țopăituri și cântece cu galeria

După emoțiile serioase experimentate în prelungirile partidei, roș-albaștrii s-au detensionat în fața galeriei. Astfel, imediat după fluierul final, fotbaliștii liderului s-au strâns în fața Peluzei Nord și au scandat minute bune alături de ultrași.

Braț la braț, fie că era vorba de titulari sau de rezervele neutilizate, jucătorii de la FCSB au sărit, au cântat și au sărbătorit cum se cuvine roadele etapei în care au refăcut distanța de 10 puncte față de Rapid. Tavi Popescu a dat frâu liber entuziasmului și s-a urcat în spatele lui Adrian Șut, în timp ce străinii au luat și ei parte, ba chiar foarte implicați, la „ritualul” roș-albastru.

Galeria a simțit deschiderea favoriților, invitându-i să scandeze împreună diverse cântece de galerie. Iar îndemnul „Așa vă vrem mereu!” a fost acompaniat cu aplauze de Miculescu, Băluță&co.

2. ComanMania. FCSB trăiește în „era lui Florinel

A trecut ceva timp de când FCSB nu a mai avut un fotbalist cu prestanța și „lipiciul” de care beneficiază astăzi Florinel Coman.

Fiecare moment care-l are în prim plan pe „șeptarul” liderului declanșează un întreg tumult în jur și nu-i deloc greu să observi cine e favoritul numărul unu al tribunelor în acest moment.

Că e un gest mărunt făcut în viteza jocului, un dribling scânteietor sau un moment în care se află în suferință, tot ceea ce declanșează Coman e fără precedent la FCSB în ultimii ani.

Trei exemple din meciul de aseară: „erupția” provocată în colțul terenului, la reușita de 3-1; reacția publicului de după accidentare, când indiciile că poate continua partida au fost primite cu urale zgomotoase, la fel ca la un gol marcat și modul în care publicul l-a însoțit din momentul altercației din minutul 80 și până la standing-ovation-ul primit la schimbarea cu Radaslavescu.

FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
+25 FOTO

3. Timidele aplauze pentru Charalambous

Cu mai puțin de o oră înainte de meci, în momentul în care crainicul prezenta formațiile și cei doi antrenori, peluza roș-albaștrilor și suporterii din celelalte zone ale stadionului au avut o reacție neașteptat de tăcută în momentul în care a fost pronunțat numele lui Charalambous. Semn că antrenorul cipriot încă nu i-a câștigat în totalitate pe ultrașii roș-albaștrilor, la aproape un an de la instalarea sa.

Dacă numele lui Darius Olaru sau Florinel Coman au provocat o serioasă emulație în tribune, cipriotul a „smuls” cu greu aplauzele celor prezenți. Abia când cei din „Nord” au început să bată mai tare din palme s-au urnit și alți spectatori.

FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
+25 FOTO

Cipriotul încă n-a fost „adoptat” în totalitate de marea masă a suporterilor roș-albaștri, chiar dacă nu există interviu sau conferință în care Charalambous să nu le mulțumească fanilor pentru prezența la stadion.

A făcut-o și duminică seara, când s-a înclinat la final în fața celor 11.500 spectatori prezenți pe Arena Națională.

VIDEO Atmosfera din peluză, după golul secund marcat de Florinel Coman

Citește și alte știri despre FCSB:

Note GSP după FCSB - FC Botoșani 3-2 » „Așa nu!”. Fotbalistul roș-albaștrilor care a luat 2 + cum s-au descurcat vedetele liderului

Thriller cu 5 goluri și 3 „roșii” pe Arena Națională » FCSB învinge cu emoții ultima clasată și se distanțează în fruntea Superligii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
MaxiP
MaxiP  •  26 Februarie 2024, 11:41

FCSB face o cursa lunga fara cap, teoretic iti trebuie resursele maxime pe final, ei investesc totul in a fi lideri cat mai detasati pana la play-off, ceea ce ii va duce in play-off cu un avans maxim de 5 puncte cel mai probabil. Deja le lipsesc oameni pe banca de rezerve, apar suspendarile inutile, parerea mea e ca FCSB ia titlul doar daca adversarele sunt complet incapabile. Si marea lor problema, dupa arogantele pe care si le-au permis multi ani, nu prea ii vrea nimeni dintre adversare campioni, vorbind de echipele ce nu se vor bate la titlu.

gazistu
gazistu  •  26 Februarie 2024, 09:52

stiti despre FC Voluntari? cu FCSB ne-ati "inundat".... Multumesc?

magic4ever
magic4ever  •  26 Februarie 2024, 09:48

Fariseu de Becali vorbeste de omenii si ne-a oferit omenia anului la Fcsb -Botosani...hotii striga hotii...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează