FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Va putea CSA Steaua să refuze cererea celor de la FCSB de a evolua în Ghencea? „Ei nu pot să se joace cu lucrul ăsta!”

Stadion „Steaua”
Stadion „Steaua”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 10:03 / Actualizat duminica, 22 august 2021 10:12

Gabi Balint este sigur că CSA Steaua va analiza în detaliu oferta celor de la FCSB de a juca în Ghencea și vor răspunde în momentul când toate prevederile legale vor fi parcurse.

„Ce nu-i clar? Analizează şi, în funcţie de prevederile legale, vor accepta sau nu ca o echipă din afară să joace în Ghencea. Dacă nu se suprapun meciurile cu echipa de fotbal şi cu cea de rugby. Altceva nu ştiu. Ei vor trebui să dea un răspuns categoric solicitării, da sau ba, dar deocamdată nu pot să-l dea. 

Şi ei vor analiza şi vor da răspunsul. Au spus: »da, o analizăm« Ce e greu de înţeles? Da, 30 de zile? Atunci o să-l dea în 30 de zile. Eu zic că ei nu se vor juca cu lucrurile astea. Ei vor da un răspuns la limita legală, că nu poţi să faci altfel dacă nu îţi permite legea. E o instituţie de stat. 

Cu FCSB ei sunt în litigiu, au procese pe rol. Problema este că nu ştiu dacă două entităţi care au un conflict pot avea colaborare. Reclamă una celeilalte o sumă de bani şi toate astea. Eu sunt sigur că vor da un răspuns. Care cred eu că va fi răspunsul? Asta e greu de bănuit.

Ei nu pot să se joace cu lucrul ăsta, pentru că răspunsul lor e atacabil dacă nu e în conformitate cu legea. Eu zic că ei nu se vor juca. Vor da un răspuns exact așa cum trebuie să-l dea. De ce să se joace cu legea?”, a spus Balint la emisiunea „Fotbal Club” pe DigiSport.

Reacția oferită de CSA Steaua după solicitarea lui FCSB de a juca în Ghencea

„Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu”, a comunicat Ștefan Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, pentru digisport.ro.

Citește alte știri despre fotbalul românesc:

Adrian Mititelu Jr îi ceartă pe suporteri: „Ei vin 2-3.000 la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Stau pe Facebook, își dau cu părerea”

Gabi Balint a taxat ultima decizie de la CSA Steaua: „Ce să mai, amatorism!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (129)
allstefans
allstefans  •  22 August 2021, 20:32
Postat de ungurul_vesel pe 22 August 2021, 12:44

Ne rati si noua, muritorilor de rand, un document?

Vezi ca tia aratat becali in direct acum cativa ani, gasesti inregistrarea pe youtube, a transferat echipa, a primit locul in clasament, coeficient uefa si traditiile glorioase (palmares), daca un judecator nu considera traditii glorioase ca fiind palmares , inseamna ca avem judecatori spiru haret

983753198303624
Ispas Ionut  •  22 August 2021, 16:38

Pai asa se face si in zilele noastre...vezi cazul Brailei...si mai era unul...dar aia nu intereseaza...tot steaua vinde...????

darko
darko  •  22 August 2021, 16:16
Postat de ungurul_vesel pe 22 August 2021, 15:10

Echipa a fost bagata in faliment, ce sa recupereze ? Becali a creat o noua entitate care a preluat locul din prima divizie de la falimentara Steaua Bucuresti. In ceea ce priveste presupunerea, e o presupunere tocmai pentru ca nu e sustinuta de dovezi.

Nu echipa, ci vechea societate(AFC-ul)!! Aceasta a fost radiata, dupa ce, in prealabil, gigel mutase activele pe noua societate. Astfel, fara a mai fi nevoit sa achite datoriile catre stat, gigel a beneficiat in continuare de o echipa(Steaua) cu deplina legitimitate sportiva. PS. Nu le-a platit nici el, cum nu le-au platit nici cei care au acumulat acele datorii, aceia care si-au permis sa-si insuseasca(ilegal) marca defunctei societati AFC! La fel au procedat si in cazul marcii FC Steaua SA, pe care o folosesc cu mandrie in momentul de fata *** cazarmisti!:))) Inca o data: daca erau furati, trebuiau sa recupereze echipa si locul in liga 1! Dar nu au solicitat niciun moment asa ceva! Asta pentru ca stiau ca nu au sorti de izbanda!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează