FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prima impresie despre Mamut: „Nu vreau multe de la un atacant!” » De ce l-a schimbat la pauză

Ivan Mamut // FOTO: Cristi Preda
Ivan Mamut // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 12:26 / Actualizat luni, 09 august 2021 14:58

Atacantul Ivan Mamut (24 de ani) a debutat la FCSB în meciul cu Gaz Metan (2-1) însă a fost schimbat la pauză cu Ianis Stoica.

Vârful adus de la CSU Craiova a ratat o șansă imensă în minutul 6 și l-a pierdut din marcaj pe Matricardi la golul medieșenilor.

Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul FCSB, se declară mulțumit de evoluția acestuia.

„Zicea cineva că eu vreau un atacant ca Benzema. Nu. Vreau pe cineva care să fie cum a fost Mamut. A avut 3-4 mingi care au venit la el și pe care nu le-a pierdut. Nu s-a încurcat în ea. A făcut o preluare, a dat cu capul, a pasat. Asta vreau de la un atacant.

El încă nu e pregătit. Nu a intrat încă foarte bine în jocul echipei. L-am schimbat pentru că așa era jocul. Mediaș nu refuza jocul, iar de Mamut ai nevoie când adversarul se aglomerează. 

Mi-a plăcut de Mamut! Eu nu vreau multe de la un atacant.  Vreau ca atunci când face preluare, să nu sară mingea la doi metri de el. Mare lucru nu vreau. Să oprească mingea și să dea o pasă înapoi. Nu vreau nici măcar să dea goluri ”, a spus Gigi Becali la ProX.

VIDEO Helmuth Duckadam: „Dă-i o șansă lui Mamut”

Fostul președinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam a vorbit și el despre Ivan Mamut și i-a cerut lui Becali să nu reunțe așa ușor la el.

„Nu e o problemă dacă îi acorzi 45 de minute, mai ales că e la o echipă nouă.  Doar să nu se procedeze cum s-a procedat cu alții! Dă-i încredere! Dacă l-ai luat, mai bagă-l 25 de minute pe final de meci. E un jucător înalt care te poate ajuta pe final de meci, la faze fixe.  Nu e un jucător de excepție, dar te poate ajuta în situațiile grele.

Nu trebuie să-l analizăm prin prisma fazei de la golul lui Gaz Metan. A greșit, nu cred că este un jucător care se descurcă foarte bine pe faza de apărare. Nu cred că plasamentul îl ajută și cred că se mai pierde în astfel de situații. Se întâmplă, au greșit mai mulți la acea fază”, a spus Duckadam la GSP LIVE”, a spus Duckadam la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali nu l-a iertat! Pe cine a criticat după victoria cu Gaz Metan: „Nu l-aș fi luat nici gratis”

Ilie Dumitrescu a criticat tactica de la FCSB și decizia lui Todoran: „Nu-l văd așa”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
vasileroaita
vasileroaita  •  09 August 2021, 15:52

Nu vă mai uitați în gura lui Becali!!! Cumparati-vă un televizor!!!

73696c76696f
73696c76696f  •  09 August 2021, 15:29

Cioban prost si mincinos, Adi Petre nu pasa, nu era combinativ, chiar daca nu marca? Era extrem de activ, s-a adaptat perfect la jocul echipei, dar era un mare RATANGIU. De asta l-ai scos de fiecare data la pauza, si l-ai trimis in Italia!

288639464822346
Il Solitario  •  09 August 2021, 15:25

Chintesența tacticii becaliote: ”Eu nu vreau multe de la un atacant. (...) Nu vreau nici măcar să dea goluri ”. Aia e! Poate reușește Vlad să marcheze vreo 15 sezonul acesta, dacă atacanții nu trebuie să marcheze goluri :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează