FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce nu-l place Gigi Becali pe Malcom Edjouma » Planul pe care-l are patronul FCSB

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 12:43 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 13:49

Gazeta Sporturilor scrie azi despre cum Gigi Becali îi scade din valoare mijlocașului Malcom Edjouma (26 de ani), aflat pe lista maghiarilor de la Ferencvaros.

Patronul FCSB insistă să nu-i acorde minute suficiente lui Edjouma, deși acesta este cel mai în formă jucător al său, preferând o echipă de start în care să se regăsească Octavian Popescu și Florinel Coman.

FCSB și-a găsit casă pentru la vară » Unde va disputa meciurile în perioada în care Arena Națională e blocată de concerte
FCSB
FCSB și-a găsit casă pentru la vară » Unde va disputa meciurile în perioada în care Arena Națională e blocată de concerte

Pentru Becali, sunt mai importanți Popescu și Coman decât Edjouma

La 26 de ani, Edjouma nu poate fi vândut cu un preț foarte mare și el nici nu a fost scump atunci când a venit la FCSB. Becali a plătit către FC Botoșani doar 330.000 de euro. Pentru Gigi e mai important să fie în echipă Florinel Coman și Octavian Popescu, el a jonglat cu posturile astfel încât să găsească locuri pentru ambii. 

Coman a costat trei milioane de euro și Gigi mai speră măcar să-și recupereze investiția. Pe Popescu, Becali îl consideră cea mai bună „marfă” pentru export. Tavi are 20 de ani și a fost apreciat ca un supertalent încă de când a apărut în prima ligă.

Pentru ca Florinel să fie titular ca extremă stânga, Gigi l-a mutat pe Popescu mijlocaș central, un post pe care toți specialiștii din fotbal care l-au analizat nu-l văd să se descurce.

Gigi Becali nu suportă să-i fie eclipsate vedetele

Edjouma a fost lăudat pentru prestațiile excelente din sezonul acesta, Becali l-a complimentat și el pe fotbalistul francez. Gigi a mai arătat, însă, și în trecut că lui îi convine să fie cei mai lăudați doar fotbaliștii pe care îi consideră cel mai bine cotați, nu contează neapărat forma. 

În perioada în care Florin Niță apăra excelent și era lăudat în media, Becali se enerva și contesta meritele lui Niță: „Eu nu accept să fie cel mai bun portarul! Așa că nu spun niciodată c-a fost Niță cel mai bun!”. Florin nu mai era tânăr și nu ar fi putut să valoreze milioane de euro, așa cum Gigi credea că valorau alții din echipă, în special jucătorii de atac.

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și: 

Becali își încalcă promisiunea, iar FCSB se întoarce în era în care patronul „nu prea știa fotbal”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
atthur
atthur  •  11 Martie 2023, 17:10

Pe Coman nu poți lua mai mult de 1 milion(și nici pe ăla, poate),dar pe Edjouma dacă-l lași să joace poate iei 2 "meleoane " și-ți scoți "țeapa " cu miculescu și radaslavescu...

laurentiuci
laurentiuci  •  11 Martie 2023, 15:48
Postat de beastmaster pe 11 Martie 2023, 13:54

ce porcarie de articol. pai florinel face 25 de ani anul asta si edjouma are 26. mai degraba il vinde pe bani multi pe edjouma care este strain decat pe florinel tinand cont ca au aproape aceeasi varsta.

Ce porcărie de comentariu. Florinel face 25, edjouma 27

valentindragobete
valentindragobete  •  11 Martie 2023, 14:37

Prost articol cancanist, prost scriitor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează