FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist al roș-albaștrilor: „Dragoș Nedelcu e genial! Poate face pasul în Europa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 09:20

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (51 de ani) a vorbit în termeni laudativi despre Dragoș Nedelcu (22 de ani, mijlocaș defensiv), fotbalistul celor de la FCSB care va fi folosit în viitor pe poziția de fundaș central, după cum a declarat recent finanțatorul Gigi Becali.

„Este o soluție în plus pentru Vintilă. A mai jucat acolo (n.r. pe poziția de fundaș central). Dar, pentru mine, Nedelcu este mijlocaș central în fața apărării! Indiferent de sistem. Însă, dacă la un moment dat jucau acolo Junior Morais sau Filip, și Nedelcu poate să o facă fără niciun fel de stres.

Este inteligent, are o tehnică cu progresie la picior, este bun în jocul aerian. Nu are viteză, într-adevăr, dar anticipează foarte bine, verticalizează. Mie îmi place foarte mult. Dacă avea și viteză, nu mai era acum la FCSB.

Pe construcție mi se pare genial. E foarte bun, are pasă lungă, deschide unghiul și este inteligent în joc. Sunt cam 3-4 nume care pot face pasul la echipe din Europa, iar el este unul dintre ei”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

GIGI BECALI: „PE DRAGOȘ NEDELCU ÎL FACEM FUNDAȘ CENTRAL”

Deși la începutul campaniei de transferuri anunța că vrea un fundaș central, Becali a renunțat la această idee și dorește acum să-l reprofileze pe Nedelcu.

„Pe Dragoș Nedelcu îl facem fundaș central! Avem prea mulți jucători la mijloc și trebuie să facem loc tuturor tinerilor. Trebuie să joace fundaș central. Sunt sigur că poate. Are valoare. Vom vedea dacă ne înșelăm sau nu!” - Gigi Becali

11 meciuria bifat Nedelcu în acest sezon, reușind un gol și o pasă de gol

vezi și:

Poli Iași // Împrumută Mircea Rednic clubul? „Puriul” poate finanța 3 transferuri din propriul buzunar!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Ianuarie 2020, 12:13

...da...asa este ii lipseste viteza ...si cu asta ...basta. S a terminat.Ce faci fara viteza in Europa ?

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  08 Ianuarie 2020, 12:01

Orice este legat de fecesebe, este in mod normal , GENIAL ))))

rikiriki365
rikiriki365  •  08 Ianuarie 2020, 11:37

Dacă Nedelcu e genial, Nistor trebuia sa fie la Barcelona.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează