FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Impresarul lui Bogdan Planic îl ia peste picior pe Becali: „Gigi, uită-te bine pe contract!”

Gigi Becali a devenit patronul FCSB în 2003
Gigi Becali a devenit patronul FCSB în 2003

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2020 17:47

Bogdan Planic (28 de ani, fundaș central) a rămas singurul jucător de la FCSB care nu a semnat pentru înjumătățirea salariului. Impresarul sârbului, Zvonko Milojkovic, l-a luat peste picior pe Gigi Becali, după declarațiile făcute de finanțatorul roș-albaștrilor.

„În oricare situație contează contractele, nu opiniile, așa că nu opun părerea mea celei pe care o are Becali. Eu îi transmit, totuși, să verifice cu atenție.

«Gigi, vezi dacă nu cumva Planic a avut contract până în 2019 și mai are niște bani de dat înapoi, nu de primit de acum încolo! Uită-te bine pe contract!»”, a declarat Milojkovic, pentru GSP.RO.

FCSB. Doar Bogdan Planic nu cedează în fața lui Gigi Becali

Bogdan Planic rămâne cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB, salariul lui e cu mult mai mare decât sunt ale colegilor care au semnat pentru reducerea cu 50 la sută a veniturilor. 

Sârbul ține de suma din contract, 15.000 de euro lunar, și refuză să accepte mai puțin de atât. Stoperului îi expiră oricum contractul la 30 iunie, așa că își permite să negocieze mai dur.

10 milioane de euroconstituie clauza de reziliere a lui Planic. În baza acestei prevederi din contract, Becali a ținut de preț, nu i-a permis sârbului să se transfere

Gigi Becali: „Credeți că moare apărarea fără Planic? Am înlocuitor!”

„Credeți că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei tot o să găsim noi un înlocuitor. Îl am pe Andrei Miron și o să mă bazez pe el, dacă nu o să reușim să îl aducem pe Chindriș”

Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO FCSB negociază transferul lui Dennis Man

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali trece din nou peste antrenor » Decizia clară: „Gata! Eu fac planul, nu Vintilă”

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
zagna
zagna  •  06 Aprilie 2020, 22:54

Milojkovici, impresarul ..., nu uita ca omenia este mai presus de orice contract ! Cand v-au bombardat americanii, poporul roman a fost a cu tot sufletul alaturi de voi. Bogdan Planic, gandeste cu inima, nu cu mintea unui impresar ahtiat dupa bani. Nu lasa ca gandurile grele a suporterilor parasiti sa te urmareasca, atrage simpatia si gandurile bune ale stelistilor !

remarque
remarque  •  06 Aprilie 2020, 22:45

Sunt curios daca Gigi accepta de la vreun partener sa incaseze jumatate din banii care i se cuvin din contractele in care el este partea care vinde ceva. Sau macar o reducere de 10% ca doar nu numai munca are pret mai mic pe vreme de criza. Ma refer la contracte semnate deja nu la cele pe care e dispus sa le semneze

ctinescu
ctinescu  •  06 Aprilie 2020, 22:14
Postat de randdoom pe 06 Aprilie 2020, 21:30

stai sa inteleg,deci la celalte echipe legal jucatorii au fost bagati in somaj tehnic si nu au mai luat mai nimic si becali este singurul care iti ofera jumatate si tu tot bagi de vina? pai ne vedem in instanta,bani nu mai vede planici,oricum i se termina contractul in iunie. adica jucatorii lui vitan barzesti primesc aprope ciuci si unii dintre ei au salarii intre 8 mii si 14 mii de euro(fabrini,mrjelak,montini si multi altii) si lui planici nu-i convine jumatate de salariu? wtf? repet,ne vedem in instanta,daca,castiga planici ii dam aia 15 mii de euro cat ii datoram,dar avem satisfactia ca si jucatorii din vitan barzesti o sa dea in judecata clubul si o sa castige si o sa il bage in faliment. simplu.

bai agitatule lasa calculele puerile pe care le faci de obicei si vezi ca a intrebat gabita de tine.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează