FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, dispus la încă un efort financiar! Ce model vrea să urmeze patronul FCSB

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 17:17 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 17:17

Gigi Becali speră ca FCSB să calce pe urmele moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, care au intrat în 2021 în grupele Ligii Campionilor.

FCSB e favorita principală la câștigarea campionatului, iar îndeplinirea acestui obiectiv ar conduce la cheltuieli și mai mari decât au existat până acum. 

Gigi Becali și impresarul Vulturar au urmărit fotbaliști și în Africa, dar și în Brazilia. Africanii sunt mai ușor de adus, mai ales jucătorii tineri care au salarii mici. 

A ales să fie un fotbalist de pluton la FCSB decât să joace în Superliga
FCSB
A ales să fie un fotbalist de pluton la FCSB decât să joace în Superliga

FCSB vrea modelul Sheriff 

Ca să ia jucători din Brazilia, Gigi ar avea nevoie de un efort financiar, unul pe care e hotărât să-l facă dacă va deveni campion. Modelul acestui plan îl constituie Sheriff Tiraspol, o formație care a învins-o în vara aceasta pe campioana României, Farul, cu 3-0, și a eliminat-o din Champions League. Sheriff, cu africani și cu sud-americani proaspăt aduși, era o echipă eterogenă, neantrenată și totuși a mers mai departe.

Iar în sezonul 2021-2022, Sheriff uimea fotbalul, ajungând în grupele UCL, După ce a trecut de Steaua Roșie Belgrad (turul 3) și Dinamo Zagreb (play-off).

În grupe, s-a duelat cu Real Madrid, Inter și Șahtior și a terminat pe 3, cu 7 puncte. Moldovenii au luat 4 puncte c Șahtior Donețk (2-0 și 1-1) și au câștigat pe „Santiago Bernabeu”, 2-1. În lot se aflau 3 brazilieni și 10 jucător din Africa . 

VIDEO Totul despre FCSB - FC Voluntari

Citește și:

Cătălin Tolontan, răspuns pentru Alin Stoica și „Generația de Aur": „Poate nu a avut timp să se uite puțin mai atent”

Rednic, după ce l-a pierdut pe Rotariu: „Nu mi-a răspuns și am dat drumul la contract pentru alt fotbalist”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alexiosas
alexiosas  •  20 Octombrie 2023, 08:24

articol facut de si pentru campioana lumii esti...africani ortodoxi si fotbalisti? brazilieni buni pe bani putini nu sunt,Sherifful cand a invins Realul baga bani la greu,investitiile de pana acum ale lui JJ sunt pistol cu apa...si intre noi fie vorba Vulturar marele descoperitor de talente,cum de-a vazut unu ca a dat un gol,gata il ia fecesebeaua,apoi stai ca nu prea da,e indoielnic in alegeri,asa fac scouterii marilor echipe?

romeverest
romeverest  •  19 Octombrie 2023, 19:04

Ar fi bine sa stea linistit si sa nu mai faca investitii in jucatori pentru ca nici in zece ani nu mai ajunge in grupele Ligii Campionilor !! A trecut de mult vremea cand se ajungea usor in grupe, iar pana una alta sa nu uite ca de vreo opt ani nici nu este capabil sa castige campionatul intern !!

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Octombrie 2023, 18:49

Mda, dar patronul de la Sheriff a angajat antrenor adevarat la echipa si l-a lasat sa-si faca treaba...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează