FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Laurențiu Reghecampf îi răspunde lui Duckadam: „Eu nu-mi plâng de milă la TV!”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 12:40 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 13:31

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul lui Al-Wasl, i-a răspuns lui Helmut Duckadam, după declarațiile făcut de fostul președinte de onoare al lui FCSB la GSP Live.

„Îl respect pe Helmut. Nu înțeleg de ce mai discută despre Steaua dacă nu a fost dorit. Eu aș închide subiectul! Dar eu sunt Reghecampf și gândesc altfel. Nu am să ajung victimă în viața asta și nici nu îmi plâng de milă la TV. 

Patronul Stelei, ca să înțelegeți și să închideți acest subiect, vorbea doar cu mine. Nu mergea să sune la Helmut! La Steaua, totul era discutat între mine și patron. Nu vreau să intru în polemici. Îmi aduc aminte că am câștigat la Astra cu 4-3. Dar nu contează… Nu mă interesează ce crede nimeni despre mine!”, a spus Reghecampf, citat de Prosport.

Helmut Duckadam la GSP Live: „Știam că reproșul venea de la Reghe”

Prezent la GSP Live, Duckadam a vorbit despre cei 10 ani petrecuți la echipa roș-albastră. „Eroul de la Sevilla” a dezvăluit detalii despre relația cu Reghecampf, antrenorul alături de care a colaborat în două mandate: 2012-2014 și 2015-2017.

„Cu Reghe nu a fost vorba de o consultare. Am avut o relație bună când a venit. Cu toți antrenorii, când au venit, am vorbit. A fost un meci cu Astra, parcă am pierdut cu 3-4. După meci am spus că avem probleme cu fundașii centrali. Ei greșiseră. 

După aceea m-a sunat patronul, nu Reghecampf. Și mi-a zis că asta e echipa, că ăștia sunt jucătorii. Practic, toate treceau doar pe la patron. Când aveau ceva de reproșat, vorbeau cu patronul. Știam că reproșul venea de la Reghe. Eram convins! Eram tăbăcit. Unii îmi ziceau că sunt sclav și alții mă certau că cert echipa.

Vorba lui Reghe, eu am supărat pe multă lume: jucători, antrenori și conducători. Chiar dacă am apărat clubul în multe momente, la un moment dat, supărarea s-a accentuat pentru că am vrut să fiu obiectiv. Eu mergeam la emisiuni și se uitau foarte mulți oameni. Trebuia să îmi păstrez demnitatea. Cred că de aici a pornit totul! Au fost multe reproșuri și s-au adunat multe. Patronul, încet, dar sigur, s-a îndreptat de mine. Mie nu mi-a făcut nimeni niciun reproș”

Helmut Duckadam la GSP Live

Citește mai multe știri de actualitate:

Mircea Lucescu: „FCSB e Steaua! E normal să joace în Ghencea”

Scene șocante în NASCAR! Ce s-a găsit în garajul singurului pilot de culoare: „Rasismul nu are ce căuta aici!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Iunie 2020, 18:25

Alt slujbas al ciobanului fardat, care nu iesea din cuvantul patronului, s-a gasit sa apara si el si sa vorbeasca despre marele portar !! Asta fiind in prag de demitere de la Al Wasl, incearca prin toate metodele sa reintre in gratiile ciobanului, sperand ca va fi readus la Fcsb !! Sa speram ca Becali nu este atat de neinspirat incat sa-l readuca pe banca fecesebista !!

caoradea
caoradea  •  22 Iunie 2020, 14:23

De Reghe, esti mare ! Ai o nevasta care bate barbati (ca o fi intre ei ceva sau nu nu -i treaba noastra) iar tu cersesti incontinuare, prin orice canal media postul de antrenor de la oier. Despre ce vorbeati ? Dar vorba ta, tu esti Reghe. Si ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează