FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Mihai Stoica, mesaj motivațional înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Echipa asta și-a descoperit ceva ce nici noi nu știam că are”

Mihai Stoica / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)
Mihai Stoica / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 17:59 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 19:14

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a prins curaj după seria de invincibilitate a roș-albaștrilor din ultimele etape. Într-o postare publicată pe contul oficial de Facebook cu câteva ore înaintea restanței cu CFR Cluj, oficialul vicecampioanei a publicat un mesaj motivațional.

MM a anunțat câți spectatori așteaptă FCSB pe Arena Națională, pentru ca mai apoi să împărtășească alături de suporteri senzația pe care i-a lăsat-o echipa în ultimele săptămâni. Satisfăcut de atitudinea jucătorilor, managerul susține că roș-albaștrii și-au regăsit spiritul.

Primul jucător care pleacă de la FCSB în această iarnă » Becali: „L-am dat. Vreau să scap de 3-4”
FCSB
Primul jucător care pleacă de la FCSB în această iarnă » Becali: „L-am dat. Vreau să scap de 3-4”

MM Stoica, înainte de FCSB - CFR Cluj: „Nu contează că vom fi doar 10.000. Echipa asta și-a descoperit ceva ce nici noi nu știam că are”

„Că vom fi doar 10.000 sau 15.000 diseară nu contează. Va fi Nordul și e suficient pentru ca Arena să vibreze. Plus steliștii fanatici de la a II-a.

Nu vor fi în teren căpitanul și golgheterul. Nici asta nu trebuie să conteze la meciul cu CFR. Vor fi în teren frații lor, ca în mlaștina de la Ploiești. Și vor da iar peste cap parametrii. Cum au făcut-o cu Rapid. Cu Craiova. Cu Chindia. Pentru că echipa asta de ceva timp nu mai atrage atenția doar prin tehnica unora. Echipa asta și-a descoperit altceva, ceea ce nici noi nu știam că are în arsenal. Spirit”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Match Quiz FCSB - CFR
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul FCSB - CFR și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Pintilii caută istoria la FCSB!

Dacă se va impune și diseară, Pintilii va ajunge la 6 victorii în primele 6 meciuri de Liga 1 ca antrenor, unicat în istoria clubului. Va fi peste nume grele precum Reghecampf, Gâlcă, Zenga, Hagi, Lăcătuș. 

Mihai Pintilii n-are niciun fel de licență de antrenor, nici măcar carnet de antrenor nu are, însă e la un pas să intre în istoria clubului la care acum joacă rol de „principal”.

Se află în fața unei performanțe fără egal pentru banca tehnică a FCSB, în decursul celor aproape 20 de ani de când există acest club. Pintilii are victorii pe linie în cele 5 meciuri în care a fost A1, în prima divizie. Dacă se va impune și joi seară, atunci va fi singur pe primul loc în topul antrenorilor pe care clubul lui Becali i-a avut din 2003 și care au început cu cele mai multe succese.

VIDEO Leo Strizu a prefațat derby-ul cu CFR Cluj: „Jucătorii sunt foarte motivați”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Fotbalistul ironizat de Dumitru Dragomir, înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj: „Dacă intră, nici nu o atinge diseară!”

Primul jucător care pleacă de la FCSB în această iarnă » Becali: „L-am dat. Vreau să scap de 3-4”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
o_bic
o_bic  •  16 Decembrie 2022, 01:15

Ia vezi *** ca a trecut spiritul pe langa tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  15 Decembrie 2022, 22:23

Buhahahahahaha, Au descoperit spiritul lui 0-1 scurt. Bravo, CFR, campioana tarii esti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează