FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

VIDEO Reacția lui MM Stoica la imaginile zilei din Superligă: „Mamă-mamă! Asta e ireal!”

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 07:32 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 09:56

În timp ce majoritatea echipelor din Superligă se antrenează în Antalya, Dorinel Munteanu și Oțelul sunt în România, la Vatra Dornei. Mihai Stoica, managerul FCSB, s-a amuzat când a văzut antrenamentele moldovenilor.

Dorinel Munteanu își antrenează jucătorii în condiții dure: și-a scos jucătorii la alergare pe străzile orașului. Sub privirile localnicilor, dar și ale turiștilor din zonă.

FOTO. Reacția lui Mihai Stoica după ce a văzut cum se antrenează Oțelul

+6 FOTO

Mihai Stoica, fost președinte la Oțelul, a văzut imaginile cu antrenamentele gălățenilor și a spus că echipa lui a renunțat de 20 de ani la acest tip de pregătire.

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine... Dar e ireal! Eu mă mir... Senzațional! Când am văzut un așa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (râde). Nu știai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

MM Stoica a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că-l vinde pe Compagno: „Dacă i se pune pata, e greu să îl mai convingi”
FCSB
MM Stoica a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că-l vinde pe Compagno: „Dacă i se pune pata, e greu să îl mai convingi”

Asta e senzațional... Am auzit multe variante. Nu știu daca e ok, dacă nu e ok... Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ține chestia asta să poți să alergi? Ține? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbaliști. Dacă nu-i vezi în trening, nu știi că sunt fotbaliști. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cisotti, dar nu dă nimeni...”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Ne cunoaștem foarte bine punctele forte și pe cele slabe și încercăm din răsputeri să întărim echipa pentru meciurile care urmează de la finalul acestei luni încolo. Îmi doresc din partea tuturor să tragă tare la munte, am mare încredere în ei, inclusiv în cei noi care ni se vor alătura.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

VIDEO Oțelul Galați, antrenamente la Vatra Dornei printre localnici și turiști

Lotul Oțelului în stagiul de pregătire

  • Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu
  • Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Ștefan Farcaș, Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacșu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev
  • Mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic
  • Atacanți: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

Citește și: 

Gigi Becali anunță primul transfer important de la FCSB: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut 500.000 de euro, îl dau”

Dorinel Munteanu a rămas „old school” » Oțelul Galați, antrenamente la munte printre localnici și turiști

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
therealreddog33
therealreddog33  •  06 Ianuarie 2024, 12:44

Lasă-l să râdă, ca de obicei cine râde la urmă râde mai bine;)

username_2
username_2  •  06 Ianuarie 2024, 10:21

prostanu rîde da de rîs e FCSB-Oțelul 0-2, asta e mamă-mamă ireal

Cotiso
Cotiso  •  06 Ianuarie 2024, 10:08

Nu inteleg ce este "ireal" pentru domnul Stoica. Steaua in 1986 alerga de rupea terenul fara Neubert si echipamente sofisticate pentru ca la munte, in atmosfera cu continut mai scazut de oxigen, trageau la "deal" de rupeau pamantul. Si daca nu dovedeau elan si energie, ii lua aghiuta...Cu stima

Vezi toate comentariile (3)
Comentează