FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB nu mai atrage pe nimeni! Refuzată și de Paolo Potocnik, fostul preparator fizic al lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 27 august 2019 09:37

FCSB l-a dorit pe Paolo Potocnik, după ce l-a dat afară pe Marian Lupu, dar italianul n-a vrut să plece de sub comanda lui Isăilă, din Arabia Saudită.

Becali nu mai poate convinge pe nimeni pentru a veni la FCSB. După ce a fost refuzat de o serie de antrenori principali, Gigi a avut dificultăți și în a găsi un preparator fizic. Patronul l-a dat afară pe Marian Lupu, după care a fost nevoit să stea o perioadă cu un preperator care nu avea niciun fel de experiență la acest nivel, Andrei Zisu, promovat de la nivelul Academiei, unde lucrase doar cu copii și juniori.

FCSB l-a dorit pe italianul Paolo Potocnik, cel care a fost adus în România de Răzvan Lucescu, la Rapid, în urmă cu mai bine de un deceniu. În prezent, Potocnik e în staff-ul lui Daniel Isăilă, în prima ligă din Arabia Saudită, la Al Hazem. FCSB i-a făcut propunerea prin intermediul unui impresar, însă Potocnik a refuzat, temându-se de instabilitatea care domină clubul roș-albastru. Italianul a mai lucrat în Liga 1 și la CFR și Dinamo, sub comanda lui Ioan Andone, dar l-a însoțit pe acesta și în Kazahstan, când „Fălcosul” le-a antrenat acolo pe Astana și Aktobe.

Dacă ar fi acceptat oferta de la FCSB, Potocnik ar fi renunțat la un salariu extrem de bun pe care îl are în zona Golfului, în jur de 100.000 de euro, nivel pe care însă și Becali l-ar fi acceptat. Paolo a cerut referințe și de la alte persoane și ar fi fost atras și de baza de pregătire pe care FCSB o deține, cu mult peste ce are la dispoziție acum în Arabia Saudită.

După refuzul lui Potocnik, FCSB s-a reorientat spre piața internă și l-a angajat pe Marius Dima, cel care a lucrat la Dinamo în startul acestui sezon, fiind unul dintre principalii colaboratori ai lui Neagoe. 

Andronache a demisionat

Aducerea lui Bogdan Argeș Vintilă ca antrenor principal a produs o despărțire de unul dintre membrii staff-ului tehnic. Vergil Andronache a decis să nu mai continue la FCSB, deși Gigi Becali i-a oferit posibilitatea de a rămâne ca secund. Andronache a invocat faptul că nu poate accepta să fie sub un antrenor care nu e cu nimic mai presus decât el din perspectiva palmaresului și a decis să plece. Andronache nici n-a mai însoțit echipa la meciul de la Mediaș, de duminică. Foarte probabil, în zilele următoare, FCSB va completa staff-ul cu un alt secund. 

A revenit la antrenamente

După mai bine de o lună de pauză, Ioan Hora și-a reluat ședințele de pregătire alături de colegii săi. Hora nu va evolua joi, în Portugalia, el nefiind inclus pe lista UEFA cu fotbaliștii cu drept de joc pentru play-off. Hora ar putea să bifeze primele minute abia duminică, la meciul cu Viitorul, ultimul înaintea întreruperii campionatului pentru meciurile naționalei cu Spania și Malta. Hora a jucat ultima dată pe 25 iulie. Hora, 31 de ani, a venit la FCSB la începutul anului, liber de contract și are bifate 19 meciuri, în care a înscris 7 goluri.

Citește și:

Dan Nistor, săgeți după ce a trimis-o pe FCSB pe ultimul loc: „Mai știu eu pe cineva care se bucura de răul nostru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  27 August 2019, 20:08

Ziua si fake news-ul. Ala de care se va scrie maine ca a refuzat va fi de prin China. Hai haterii cu trafic, ca mintea voastra logica nu are

cneius
cneius  •  27 August 2019, 18:13
Postat de rocky2 pe 27 August 2019, 12:54

Nimeni normal la cap nu va mai merge la echipa ciobanului insolent! Doar dezorientatii vor mai ajunge in turma! Daca ciobanul are asa de multi bani, de ce e asa de disperat sa ia cele 10 milioane de la calificarea in grupele EL? Ca de vandut jucatori, acuma nici vorba!

Ce vorbesti ? Milioanele la milioane trag. De aceea Gigi le vrea ! Tu daca ai avea 100 milioane nu ai mai vrea inca citeva ?????

cornelconasu
cornelconasu  •  27 August 2019, 15:52
Postat de laurkro pe 27 August 2019, 10:39

Fuge lumea de *** ca dracul de tămâie. :)))))

E epidemie de *** la ***, cad *** ca spicele ! Cum zic de atâția ani : ...FĂRĂ ARBITRAJE SUNTEȚI DE ”B” !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează