FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // FOTO EXCLUSIV Peluza Roș-Albastră a ajuns la capătul răbdării » Protest la baza din Berceni: „Cât vă mai bateți joc de noi?”

Peluza Roș-Albastră a ajuns la capătul răbdări +2   FOTO
Peluza Roș-Albastră a ajuns la capătul răbdări

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 14:51

FCSB nu se mai bucură de aceeași susținere ca în anii trecuți, conflictele care au măcinat echipa lăsând urme adânci în interiorul echipei lui Gigi Becali. 

Plecarea temporară din București, dar și pierderea palmaresului în detrimentul clubului Armatei, au fost factorii care au aruncat în aer situația din peluza FCSB-ului. Puținii ultrași rămași alături de echipă au protestat din nou, afișând două mesaje îndreptate împotriva echipei la baza de la Berceni.

„Ne-am săturat! și „Vă mai bateți joc de noi?” au fost cele două mesaje afișate de ultrașii din Peluza Roș-Albastră, cei care au asistat neputincioși în ultima perioadă la pierderea identității echipei în care au investit sentimente în ultimii 15 ani. 

În acest start de sezon, roș-albaștrii își dispută meciurile de pe teren propriu la Giurgiu și Pitești, situație care i-a bulversat complet pe susținătorii clubului finanțat de Becali. 

Vezi și: VIDEO Roș-albaștrii, optimiști înaintea confruntării cu Alashkert: „Istoria ne face favoriți! N-avem scuze dacă nu batem”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
0kay
0kay  •  25 Iulie 2019, 19:58

Dar cand v a respectat jiji vreodata?!))))

chromophobia
chromophobia  •  25 Iulie 2019, 18:40

Suporterii fcsb-isti nu inteleg un lucru.FCSB nu e Steaua dar nici CSA ala din liga a 4-a nu e Steaua.Steaua a murit din 2003.Cele doua parti si-au batut joc de milioane de suporteri si de cel mai important brand romanesc si suporterii astia de 1000 de persoane pe bucata de echipa de fotbal se cearta.Baaa nu mai e niciuna Steaua!

0kay
0kay  •  25 Iulie 2019, 17:54

Meme si prodanca!!! Jiji e cu batzul ,si el da doar in oi. Astia s suporterii fcsb

Vezi toate comentariile (10)
Comentează