FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 22:30 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 23:55

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a explicat cum va arăta lotul pentru cantonamentul din Antalya, care începe luni, 8 ianuarie. 

Djokovic, la Rapid. Ganea și Rotariu sunt pe lista de transferuri, iar plecarea lui Compagno pare iminentă. În această situație, FCSB se vede nevoită să ia jucători din academie în cantonament. 

Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!
FCSB
Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!

Mihai Stoica a anunțat că 3 fotbaliști născuți în 2007 se vor antrena alături de Coman și Olaru în Turcia. 

Mihai Stoica: „Suntem 28. Vine și Crețu, chiar dacă nu mai are contract cu noi”

„Suntem 28. Pandele, Udrea, plus doi jucători aflaţi în recuperare: Chiricheş şi Luca Ciobanu, care a avut o accidentare la ligamente încrucişate. Vom avea trei copii de la 2007, Laszlo Matyas, Vlad Mihai Toma și David Popa, dar ei au mai fost și în vară, mai puțin Laszlo, care s-a prezentat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport

În ceea ce-i privește pe Compagno și Valentin Crețu, MM a spus: „Compagno vine la vizita medicală și merge cu noi în cantonament. Crețu merge și el, chiar dacă nu mai are contract. N-am mai întâlnit o situație de genul ăsta. Mi-aș dori ca el să rămână până în vară, chiar dacă va fi transferat alt fundaș dreapta”.

Mihai Stoica: „Băluță a avut o leziune fibrilară de gradul 2 B”

MM a făcut precizări și în legătură cu starea de sănătate a lui Alex Băluță, accidentat la ultimul meci al anului trecut. Mijlocașul este așteptat să fie apt de joc la prima partidă din 2024, cea cu UTA. 

„Băluță a avut o leziune fibrilară de gradul 2 B și, în mod normal, dacă și-a făcut programul în vacanță, el ar trebui a doua săptămână de cantonament să o facă cu echipa și să fie apt de joc la meciul cu UTA. 

Dacă nu și-a făcut programul, în afară de mari probleme ce o să aibă cu noi, probabil va pierde meciul cu UTA, dar eu cred că și l-a făcut”, a mai adăugat managerul celor de la FCSB. 

FCSB se reunește luni

Clubul roș-albastru se va reuni luni, 8 ianuarie. Dimineața, jucătorii lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor face vizita medicală, la Institutul Națională de Medicină Sportivă, iar la 18:00 vor decola spre Antalya.

FCSB va merge în cantonament în Turcia și va reveni din stagiul de pregătire pe 21 ianuarie, cu o zi înainte de primul meci al anului, cu UTA Arad.

FCSB se va caza la Gloria Sport Arena, un hotel de lux din Belek. Complexul are 105.000 metri pătrați, dispune de două terenuri, unul de antrenament și unul pentru partidele amicale. Pe lângă piscină, mai are și o sală de forță ultramodernă, sală de conferință și încă o sală specială pentru pregătirea fizică. De asemenea este și o saună criogenică.

În Turcia, FCSB va juca doar un amical. Adversară va fi Lask Linz, locul 3 din prima ligă din Austria. Meciul se va juca pe 14 ianuarie, ora urmând a fi anunțată ulterior.

VIDEO Bănel Nicoliță, mulțumit de jocul lui FCSB: „Și-au revenit repede”

Citește și alte știri din Liga 1: 

„Datorită lui Șumudică” » Damjan Djokovic dezvăluie cum a ajuns să semneze cu Rapid
RAPID
„Datorită lui Șumudică” » Damjan Djokovic dezvăluie cum a ajuns să semneze cu Rapid
A fost propus lui Dinamo, dar el habar n-a avut: „Eu știam doar de Hermannstadt”. De ce a ales să revină în Liga 1
U CLUJ
A fost propus lui Dinamo, dar el habar n-a avut: „Eu știam doar de Hermannstadt”. De ce a ales să revină în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Van_Basten
Van_Basten  •  08 Ianuarie 2024, 12:48

Acum vazui...pe autocarul fec3s3belei e atat sponsorul Betano (pariuri, jocuri de noroc = necuratul) cat si o cruce aurie pe usa. :))))))) Cea mai tare combinatie ever!

concret
concret  •  08 Ianuarie 2024, 12:10

Circul din comuna Berceni. Rusinea Europei de Est.

Van_Basten
Van_Basten  •  08 Ianuarie 2024, 09:26

Pe Leo Strizu nu ati fi putut sa-l luati in Antalya. Bad, bad boys...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează