Articol de , , - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 21:05 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 21:40

Suporterii din Peluza Nord a celor de la FCSB au afișat, pe durata primei reprize a derby-ului cu Rapid, trei mesaje rasiste extrem de violente.

Ultrașii roș-albaștrilor au păcălit vigilența forțelor de ordine și au intat în stadion cu mai multe mesaje oribile, profund rasiste, prin care au intenționat, cel mai probabil, să atace și să lezeze galeria adversă.

Astfel, Peluza Nord, implicată și în trecut în diverse scene rasiste sau xenofobe, a apelat la trei mesaje groaznice:

  • „Mori, țigane!”;
  • „Neintegrați în societate, rămâneți o minoritate”;
  • „Moarte țiganilor”
+12 FOTO

Duritatea mesajelor va veni mult ca sigur la pachet cu sancțiuni-record pe adresa clubului lui Gigi Becali, în contextul în care forurile din România au toleranță zero față de astfel de manifestări reprobabile.

Vișiniul a cucerit Arena Națională! Rapid câștigă derby-ul cu FCSB și intră serios în lupta pentru titlu » Clasamentul ACUM
FCSB - Rapid 1-2
Vișiniul a cucerit Arena Națională! Rapid câștigă derby-ul cu FCSB și intră serios în lupta pentru titlu » Clasamentul ACUM

Scenografia ultrașilor FCSB la derby-ul cu Rapid: „When matchday comes”

Ultrașii celor de la FCSB au pus la cale o scenografie colorată pentru derby-ul cu Rapid.

La start, spectatorii din peluză au ridicat cartoane în 4 culori, roșu, albastru, negru și alb. Deasupra, central, ultrașii au afișat mesajul „When matchday comes” (n.r. - „Când vine ziua meciului”), iar imediat sub au rulat o pânză care afișează ultrași cu torțe în mâini, în drumul către stadion.

VIDEO FCSB - Rapid a fost întrerupt în minutul 20, din cauza artificiilor și torțelor aprinse de suporterii rapidiști

Ziua și derapajul 

E un nou derapaj al peluzelor din România, după ce sâmbătă seara, la derby-ul CSU - FCU Craiova, ultrașilor echipei lui Mihai Rotaru li s-a permis să afișeze o pânză imensă pe care erau afișate trivialități la adresa familiei Mititelu.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Scenografia ultrașilor FCSB la derby-ul cu Rapid: „When matchday comes”

VIDEO Protest împotriva lui Gigi Becali pe treptele Arenei Naționale: „Ne-a ajuns cuțitul la os!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”