FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vă mai aduceți aminte de Robert Vâlceanu și Vlad Mihalcea? Ce s-a ales de „perlele” irosite la FCSB: „Mi-a spus MM că e «bombă»!”

Mihai Stoica îl încurajează pe Vlad Mihalcea, într-un meci din 2016 / Sursă foto: Arhivă GSP
Mihai Stoica îl încurajează pe Vlad Mihalcea, într-un meci din 2016 / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de , , - Publicat sambata, 13 martie 2021 09:59 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 17:52

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor a realizat o amplă analiză asupra ultimelor evoluții ale lui Octavian Popescu, mijlocașul lui FCSB, al cărui randament a scăzut vizibil în ultimele sale apariții.

Înaintea lui Octavian Popescu, la FCSB au mai apărut și alți tineri pe care clubul și specialiștii din fotbal îi etichetaseră drept supertalente. Azi nu mai sunt îndeajuns de buni nici pentru liga a doua. 

Robert Vâlceanu și Vlad Mihalcea, alte „perle” care nu au confirmat la FCSB

Robert Vâlceanu, mijlocaș ofensiv, a marcat pentru FCSB în campionat când încă nu împlinise 17 ani. A înscris în 2014, într-o partidă cu Gaz Metan câștigată cu 3-0. „Mi-a spus MM că Vâlceanu e «bombă» mare de tot!”, era convins Becali

Vă mai aduceți aminte de Robert Vâlceanu și Vlad Mihalcea? Ce s-a ales de „perlele” irosite la FCSB: „Mi-a spus MM că e «bombă»!”
Robert Vâlceanu, în tricoul FCSB-ului


FCSB l-a mai folosit pe Robert în nouă jocuri, în care el a marcat un gol. L-a cedat pe urmă la Voluntari, la Astra, la Metaloglobus. Nu s-a impus nicăieri și a ajuns la Dacia Unirea Brăila, în "C". Are 23 de ani. 

Alt mare talent, Vlad Mihalcea, a fost achiziționat de la FC Brașov în 2015. Era cel mai bun din naționala de juniori, părea cam clar că avea să devină un fotbalist important. Doar părea. La FCSB a jucat în cinci meciuri. 

Mereu cu kilograme în plus, leneș, a fost împrumutat la Timișoara, la Clinceni. Peste tot a avut aceleași probleme: kilogramele și lipsa chefului pentru antrenamente. 

Vă mai aduceți aminte de Robert Vâlceanu și Vlad Mihalcea? Ce s-a ales de „perlele” irosite la FCSB: „Mi-a spus MM că e «bombă»!”
Vlad Mihalcea, într-un duel cu Steliano Filip

Ilie Poenaru: „Mihalcea era la fel de talentat ca Octavian Popescu”

Ilie Poenaru l-a avut sub comandă la Clinceni. Antrenorul a vorbit la GSP Live după ce o învinsese pe FCSB cu 1-0: „Octavian Popescu e foarte talentat. Am lucrat și eu cu un tânăr la fel de talentat, Mihalcea”. La 22 de ani, Vlad a ajuns la Aerostar Bacău și nici acolo nu e titular de bază, prinde doar bucăți din meciuri. În 2020 s-a aflat în lotul lui U Cluj. Acolo nu a prins nici măcar un meci ca titular! 

VIDEO Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Avem lista asta de jucători”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP: Octavian Popescu, copil-minune sau promisiune falsă? » Favoritul lui Becali s-a stins după un început impresionant în Liga 1

Becali a decimat-o pe FCSB! Orgoliul patronului îl pune pe Toni Petrea într-o situație dificilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  14 Martie 2021, 13:15

Multe pagini ar fi umplute cu numele jucatorilor care si-au ratat carierele venind la Steaua si mai apoi la FCSB. Mi-amintesc de Bujor Halmageanu, care la Steaua dadea autogoluri antologice si dupa ce era dat afara, la Petrolul, ajungea la nationala! Multe sperante au fost ruinate de "specialistii" MM si GB, mai ales in ultimii ani". Daca FRF ar fi fost condusa de adevarati cunoscatori ai fotbalului astfel de lucruri nu s-ar fi putut intampla! E grav, duce la degradarea fotbalului in Romania, dar cat timp banul (spaga) decide nu cred ca se vor lua masuri.

romeverest
romeverest  •  14 Martie 2021, 12:19

Inca o dovada, daca mai era cazul, ca MM nu se pricepe la jucatori !! El este tinut la Fcsb din mila, pe post de slujbas, cu preocupari de comunicari si postari pe tot felul de retele de socializare, majoritatea jignitoare la adresa unor echipe, sau oameni din fotbal !!

holland
holland  •  14 Martie 2021, 10:37

ELTON....copilul ala de 1.50 m inaltime, adus de MM cu surle si trambite ca mare vedeta...vi`l mai aduceti aminte ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează