FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI OSK

L-au convins pe Becali » Două schimbări în primul „11” la FCSB pentru meciul cu Sepsi

Alexandru Pantea, în stânga, a pasat decisiv la golul 2 din CSU Craiova - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP
Alexandru Pantea, în stânga, a pasat decisiv la golul 2 din CSU Craiova - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 09:20 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 10:47

Jucătorii care au produs golul doi înscris de FCSB în Bănie, Deian Sorescu (25 de ani) și tânărul Alexandru Pantea (19), vor fi titulari la meciul cu Sepsi. Astfel, din echipă ies accidentatul Edjouma, dar și doi dintre preferații patronului, Cordea și Miculescu, care au pierdut lupta cu fostul dinamovist pentru postul de mijlocaș dreapta.

Golul de 3 puncte înscris în Bănie l-a readus pe Deian Sorescu în grațiile patronului. Fostul dinamovist a reușit să înscrie cu Universitatea Craiova al doilea său gol la FCSB, din nou într-un moment în care a fost folosit ca mijlocaș ofensiv, nu fundaș dreapta așa cum a jucat în majoritatea timpului la FCSB.

Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul
PLAY-OFF
Final de foc în SuperLiga » Calculele complete pentru primele 3 clasate: bătălia teribilă pentru Conference League decide titlul

Sorescu și Pantea titulari în FCSB - Sepsi 

Gigi Becali s-a impus din nou peste antrenor și a dat de înțeles că a transmis mesajul ca Sorescu să joace. Dar nu fundaș dreapta, ci aripă. Caz în care din schemă sar automat Andrei Cordea, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în actualul sezon, și David Miculescu, fotbalist pe care Becali a plătit 1,7 milioane de euro, dar care dezamăgește crunt în actuala stagiune. 

Mutarea lui Sorescu ca mijlocaș mai produce și alte schimbări în echipă. „Mi se pare că lui Sorescu i se va schimba postul. Așa mi-a zis Charalambous. Pe Sorescu îl vede mai mult ca aripă”, a explicat Gigi Becali.

Apare și Alexandru Pantea

Revenit după împrumutul la Hermannstadt din urmă cu un sezon, Alexandru Pantea (19 ani), internațional cu 3 goluri în naționala U19, a prins 21 de prezențe în tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind 3 pase de gol. 

Lăudat de MM Stoica, dar și de Marius Măldărășanu pentru evoluțiile de la Sibiu, tânărul fundaș dreapta îi va lua locul lui Sorescu în defensivă, după faza reușită la golul 2 al FCSB-ului de la Craiova: 

„Mi-a mai zis că e păcat ca unul de 20 de ani (n.r- Pantea) să fie rezervă. Am zis «Fă, mă, ce vrei!». Dacă a adus echipa aici, să facă ce vrea! Va face niște antrenamente și o să vadă. Am vorbit cu el prin MM Stoica”, a mai spus Gigi Becali.

Deian Sorescu la ofertă?

Gigi Becali s-a înțeles în iarnă cu Rakow pentru un împrumut, cu o clauză de cumpărare de 950.000 de euro. Totuși, Rakow nu-l mai dorește pe Sorescu și ar fi tentată să-l cedeze pentru un preț mai mic, chiar la jumătate din cel setat în iarnă. 

Polonezii l-ar da la FCSB și pentru 500.000 de euro, adică cu 450.000 sub prețul inițial și cu 300.000 de euro mai puțin decât au dat ei pentru a-l lua de la Dinamo.

Cum ar putea arăta FCSB cu Sepsi: Târnovanu - Pantea (Ov. Popescu), Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Sorescu, Compagno, Fl. Coman

La ora asta, noi avem prima șansă să câștigăm campionatul. De ce ? Avem 3 meciuri acasă și doar unul în deplasare, care e tot acasă. La Constanța, publicul e jumătate-jumătate. În mod normal, vom câștiga. Noi avem prima șansă.

CFR Cluj nu a fost slabă cu Rapid. Eu mă așteptam la un egal. E greu să câștigi în Giulești. Sunt fani mulți, stau aproape, e foarte greu să bați acolo.

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Spre titlu, via Belgrad » Un titular de la FCSB are de luat o decizie majoră: „Se rezolvă în 3-4 zile”

FCSB vrea arbitri străini în play-off! Pentru ce meciuri a făcut cerere

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  03 Mai 2023, 12:13

Ce schimbări!?... Nu e bun arbitrul!?... Vrea altul mai "sigur"???

iulix73
iulix73  •  03 Mai 2023, 11:47

Andrei Cordea, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în actualul sezon, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în actualul sezon ??? Andrei Cordea, în actualul sezon nu a jucat nimic ! Anul trecut , da dar anul asta ... nu .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează