FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica nu iartă CSA Steaua » Mesaj acid pe Facebook: „Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile”

Mihai Stoica // FOTO: Imago
Mihai Stoica // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 07:50 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 08:52

După ce a declarat că ar prefera ca FCSB să joace pe Arena Națională și pe stadionul „Arcul de Triumf”, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a venit cu noi precizări.

Oficialul celor de la FCSB a explicat de ce ar vrea ca echipa lui să evolueze în meciurile importante pe Arena Națională și a trimis și o săgeată către CSA Steaua, clubul administrează noul stadion din Ghencea.

De luni, FCSB se închide în bază » Ce îi așteaptă pe jucătorii lui Toni Petrea
FCSB
De luni, FCSB se închide în bază » Ce îi așteaptă pe jucătorii lui Toni Petrea

Mihai Stoica, noi precizări legate de stadionul Ghencea: „Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile”

„În opinia mea, noul stadion din Ghencea n-are nicio legătură cu «Templul Fotbalului Românesc», așa cum Arena Națională n-are nimic în comun cu «23 August». Cu excepția codului poștal.

Totuși, Arena vibrează puțin pentru noi, acolo am eliminat Ajax, am bătut Chelsea și Lazio. Poate de aia aș înclina ca meciurile ce suscită interes major să le jucăm acolo.

Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreținerea Stadionului Steaua și vedem noi unde vom alege să jucăm. Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri.”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

6 ani și 9 luniau trecut de când FCSB a disputat ultimul meci pe stadionul din Ghencea: FCSB - Viitorul 4-1, pe 22 martie 2015

Stadioanele din București, aproape monopol al administrației centrale! 

Majoritatea stadioanelor funcționale din Capitala României, dintre cele care ar putea să susțină meciuri de Liga 1, sunt administrate de ministere sau de alte structuri cu comandă la nivel central. Singura arenă care aparține de o autoritate locală e Arena Națională, care a fost inaugurată în urmă cu 10 ani și care se află în subordinea Primăriei Bucureștiului.

 În rest, stadionul nou din Ghencea, cel vechi al lui Dinamo, din Ștefan cel Mare, dar și cel al Rapidului, care urmează să fie finalizat, dar chiar și Arcul de Triumf, toate acestea sunt ale unor ministere. Mai există și stadionul din Cotroceni, care n-a mai susținut de multă vreme jocuri de fotbal în Liga 1, el fiind sub tutela Băncii Naționale a României.

VIDEO Imagini de la pregătirea elevilor lui Toni Petrea

Citește și: 

Becali vs. Rotaru în mercato: CSU Craiova îl vrea ACUM, FCSB la vară, liber

Mihai Stoica, all-in în cazul unui tânăr de la FCSB: „Dau în scris că se face jucător, aici e 100%”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
semperfidelis
semperfidelis  •  09 Ianuarie 2022, 16:29

Asta spune totul despre mentalitatea romanilor. Pentru un leu in plus, ii dai cazare si hotului care iti luase totul. Cum pot unii sa traiasca toata viata cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robbiekean
robbiekean  •  09 Ianuarie 2022, 13:19
Postat de dodo001 pe 09 Ianuarie 2022, 10:54

Ca suporter al altei echipe din Romania am o dilema. E indreptată ziaristilor. De ce folositi denumirea de CSA Steaua, iar in cazul FC FCSB, doar titulatura FCSB?

pentru ca csa este o clona care urmeaza sa se desfiinteze in scurt timp. in schimb Steaua din liga 1 primeste coef. uefa pentru castigarea cce din 1986,fiind Steaua

poli_4_ever
poli_4_ever  •  09 Ianuarie 2022, 12:48

S-a trezit sa vorbeasca de abuzuri un infractor fecesebist cand clona pe care o reprezinta, fc fcsb nu a castigat nici macar un meci fara ajutorul arbitrilor pusi de Deaconu bricheta

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close