FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Cum a ratat FCSB un transfer din Superligă: „El voia să vină, dar s-a opus doamna lui. Deocamdată, pare că a luat decizia bună”

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 17:25 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 17:53

Mihai Pintilii, cel care conduce staf-ul tehnic la FCSB împreună cu Elias Charalambous, a dezvăluit că echipa roș-albastră a ratat transferul lui Alexandru Chipciu (34 de ani) ca urmare a intervenției soției acestuia, Andreea.

În vară, așa cum anunța GSP.ro, MM Stoica l-a dorit pe Alex Chipciu la FCSB, căruia îi expira împrumutul la U Cluj și contractul cu CFR Cluj. Dar mijlocașul de bandă a continuat la U Cluj, iar Mihai Pintilii a dezvăluit acum ce a stat în spatele deciziei.

Mihai Pintilii dezvăluie: „Soția lui Chipciu s-a opus revenirii la FCSB”

+12 FOTO

„Mă gândesc că MM Stoica îl voia. Şi el voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut. Doamna lui. Avea copiii la Cluj, la şcoală, la grădiniţă. A zis că e greu. 

Şi eu ştiu cum e Chipciu. Nu ştiu dacă rezista. E greu să lucrezi cu nea Gigi. Alex e un tip valoros, cu personalitate, cu experienţă. 

Mi-aş fi dorit să vină, pentru că suntem familie. Nu ştiu dacă a luat decizia bună sau nu. Vom vedea. Deocamdată e bine, nu?”, a spus Pintilii la podcastul lui Silviu Samuilă, „SportCast cu Sile”.

116 meciuri și 24 de goluria adunat Chipciu pentru FCSB în campionat între ianuarie 2012 și iunie 2017, în perioada pe care a petrecut-o printre roș-albaștri. El a bifat atunci aproape toate posturile: fundaș și mijlocaș pe ambele părți ale terenului, mijlocaș central, al doilea atacant, vârf

Andreea și Alex Chipciu se cunosc din 2012 și au împreună 4 fete, Medeea, Aria, Irene și Ștefania. 

„Ne-am văzut prima dată pe 1 ianuarie 2012, am început să vorbim după patru luni și ne-au trebuit încă vreo două luni ca să ne cunoaștem și să devenim un cuplu. Începutul relației a fost unul destul de agitat, eram foarte tineri, orgolioși și impulsivi. Dacă ne întrebai atunci, nu ne-am fi imaginat că, peste opt ani, vom fi familia fericită, cu patru fete, de astăzi”, au mai povestit Alex și Andreea.

Citește și: 

Scandal sexual cu jucători din Premier League: „Coborau, luau mai multe fete la etaj, apoi veneau să ia altele după o oră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  17 Octombrie 2023, 11:13

O femeie cu scaun la cap!

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  16 Octombrie 2023, 23:17
Postat de tikitakabarceloona pe 16 Octombrie 2023, 19:34

Prostule :)))

Titikaka,tot pe gsp? I al pe tern și mergeți sa duceți oițele la deal ca la munte vine frigul! Asa o sa aibă și neuronul companie.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  16 Octombrie 2023, 19:34
Postat de Dontlookbackwithanger pe 16 Octombrie 2023, 17:22

Te ai stricat? Ca te tot repeti. Ti s a înecat neuronul!

Prostule :)))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează