FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB. Transferul lui Dennis Man la Parma i-a entuziasmat pe italieni: „O săgeată! Nu e pariu, e un golgeter”

Site-ul Parma Live i-a făcut o frumoasă prezentare lui Dennis Man, 22 de ani, transferat de clubul emilian pentru 13 milioane de euro. +12   FOTO
Site-ul Parma Live i-a făcut o frumoasă prezentare lui Dennis Man, 22 de ani, transferat de clubul emilian pentru 13 milioane de euro.

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 15:56 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 21:02

Site-ul Parma Live i-a făcut o frumoasă prezentare lui Dennis Man, 22 de ani, transferat de clubul emilian pentru 13 milioane de euro.

Parmegianii sunt foarte mulțumiți de transferul lui Dennis Man, a treia și cea mai scumpă achiziție a iernii, după Andrea Conti și Vasilios Zagaritis.

Dennis Man la Parma: „Un atacant complet”

"O săgeată pentru atacul «cruciaților»", a titrat site-ul Parma Live, făcându-i o frumoasă prezentare "tricolorului" cumpărat cu 13 milioane de euro de la FCSB. "O extremă de 22 de ani, cu aproape 150 de meciuri în campionat, Cupă și Europa League. Îi place să joace pe aripa dreaptă, de unde pătrunde pe piciorul său forte, stângul, pentru a șuta la poartă. Foarte rapid și o tehnică foarte bună, atacă adversarii în viteză, eliberându-se prin dribling în drumul spre țintă. Multe goluri, 17 numai în acest sezon în 20 de meciuri, demonstrează cât este de periculos, dar se remarcă și prin numeroasele sale assisturi. Creează superioritate cu fentele lui și le oferă apoi pase de gol coechipierilor în careu. În tricoul lui FCSB, a marcat și cu capul. Un atacant complet".

Unica întrebare: „Cât timp îi trebuie lui Man pentru adaptare la Parma?"

Parma Live încheie caracterizarea: "Un jucător de mare perspectivă, tânăr, cu un viitor sigur, dar care va putea ajuta imediat ofensiva «cruciaților». Nu mai vorbim de un pariu, ci de un jucător care are deja experiență și cifre excelente".

Singura incertitudine: "De văzut timpul de care va avea nevoie pentru adaptarea la fotbalul italian. Ar trebui să fie cât de scurt posibil". 

FCSB. Dennis Man semnează cu Parma » Becali ia 13 milioane de euro

Citește mai multe știri despre transferul lui Dennis Man la Parma:

Cum a ajuns Dennis Man la FCSB » Gigi Becali: „Niciodată în viața mea nu mai făcusem asta!”

Cu câți bani se alege UTA după transferul lui Dennis Man și cu cât rămâne Gigi Becali

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  28 Ianuarie 2021, 22:55

Cred ca este amagirea de dinaintea dezamagirii. Totusi sper sa ma insel.

103200988459431
Petrescu Eugen  •  28 Ianuarie 2021, 17:52

Apa de ploaie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează