FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UNIVERSITATEA CLUJ

VIDEO Cum l-a întâmpinat Peluza Nord pe Chipciu, după răbufnirea fotbalistului la adresa CSA Steaua: GSP a surprins întreaga scenă

Ultrașii de la „Nord” au afișat și un banner de recunoștință față de Chipciu: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”
Ultrașii de la „Nord” au afișat și un banner de recunoștință față de Chipciu: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”

Articol de , - Publicat luni, 02 octombrie 2023 20:45 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 21:19

Alexandru Chipciu, 34 de ani, a fost întâmpinat cu aplauze pe Arena Națională, înaintea duelului Universității Cluj cu FCSB. Peluza Nord i-a pregătit o primire călduroasă fostului jucător al roș-albaștrilor, o reacție de susținere după ieșirea fotbalistului la adresa celor de la CSA

Iar cu un minut înainte de fluierul de start, suporterii i-au scandat numele lui Chipciu, pe care l-au chemat la galerie pentru a scanda împreună. Fotbalistul s-a conformat, a mers și a scandat alături de galeria roș-albastră.

În momentul în care crainicul arenei prezenta primul „11” al lui Neluțu Sabău, ultrașii din Peluza Nord au răspuns printr-un ropot furtunos de aplauze când numele lui Chipciu a fost rostit de la stația de amplificare.

Din informațiile reporterilor GSP aflat la stadion, ultrașii de la „Nord” au afișat și un banner de recunoștință față de Chipciu: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”

Alex Chipciu e considerat unul dintre jucătorii exponențiali ai performanțelor reușite de FCSB în urmă cu un deceniu. Atunci, în decurs de trei ani, roș-albaștrii și-au adjudecat trei titluri, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii. Cei doi au luat parte la majoritatea acelor succese.

Alexandru Chipciu s-a dezlănțuit la adresa CSA Steaua

Alexandru Chipciu a avut un discurs devastator la adresa celor de la CSA Steaua, după meciul disputat de U Cluj în Ghencea, în prima etapă a grupelor Cupei României.

Partida a avut loc joi după-amiază, în Ghencea, și s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 3-1. După ce a fost înjurat tot meciul de către suporterii din Peluza Sud, Chipciu a izbucnit la declarații și, printre alte acuzații, a spus:

„Asta e Steaua? Să-mi bag picioarele, asta e o echipă fantomă. Dacă asta e Steaua, vai de capul meu, dacă eram copil nici nu mai țineam cu Steaua. Până și echipamentul e fake”.

Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! 

- Alexandru Chipciu

Citește și alte știri de actualitate:

Galeria lui FCSB, ironii către Talpan și Sud Steaua: „«Echipa anonimă» revine acasă după multe etape în care a «făcut» stadioane pline prin toata țara”

EXCLUSIV Adrian Mititelu l-a revocat din funcție și i-a luat locul » Decizie surprinzătoare la FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
flick2020
flick2020  •  03 Octombrie 2023, 09:45
Postat de Catalynn_7 pe 02 Octombrie 2023, 23:42

Plângi!? E bine, nu lăsa pe nimeni să te consoleze! :-)))

Nu plange nimeni prost patentat ce esti, ai impresia ca toata lumea are viata ta trista ? Vorbeste lumea ca cel mai mare cosmar al tau e sa pice net-ul, si sa nu mai poti sa-ti debitezi prostiile. Visezi non-stop FCSB.

Catalynn_7
Catalynn_7  •  02 Octombrie 2023, 23:42
Postat de CitizenX pe 02 Octombrie 2023, 23:28

Mai, nene, mai, esti chiar obsedat de Fcsb. Vezi ti de soldateii din b. Si get a life, a real life.

Plângi!? E bine, nu lăsa pe nimeni să te consoleze! :-)))

CitizenX
CitizenX  •  02 Octombrie 2023, 23:31
Postat de viola_sempre pe 02 Octombrie 2023, 23:05

Numele clonei care ne face de ras in Europa cu pescarii amatori e 10 10sb si e clona unui cioban puscarias. Asa orice fecesebist va avea maine pretentia ca il cheama Rambo sau Batman, iar ceilalti fecesebisti, care sunt oameni de multa nestiinta si minte putina, il vor crede fara nicio rezerva. Iar in curand ciobanul se va plictisi si va incerca sa-si numeasca clona Real, Barcelona, City, PSG sau Bayern

Altul care nu poate sa doarma de grija FCSB. Frate, n aveti echipe pe care sa le sustineti, va place doar sa fiti hateri? E un proverb cu cine moare de grija altuia... cam asta i suporterul roman.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează