FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

VIDEO + FOTO „Așa e la Craiova”, așa e și la București » Peste 23.000 de fani au făcut show pe Arena Națională la FCSB - Universitatea Craiova

Articol de , , - Publicat duminica, 19 februarie 2023 21:19 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 22:02

Derby-ul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova (1-1) a avut parte de o atmosferă spectaculoasă pe Arena Națională.

Așteptări ca de fiecare dată, realizări deloc. Cel puțin în lupta pentru titlu, doar câteva„scăpări” răzlețe prin Cupă. FCSB și CSU, două cluburi cu un „aluat” asemănător, încă nasc pasiuni. Dintre cele mai fierbinți, pentru că derby-urile se trăiesc de fiecare dată, la București sau Craiova, cu cel puțin 15.000 de fani.

Atmosferă de derby la FCSB - Universitatea Craiova

„Așa e la Craiova, așa va fi mereu” sunt niște versuri des fredonate în Oltenia. Cam așa e și la București. Și acum, când lupta pentru un titlu ce la un moment dat părea un vis pierdut pe drum pentru FCSB, suporterii au răspuns apelului dat prin cele două succese, cu CFR și Voluntari.

Peste 20.000 de fani au venit pe Arena Națională, cu fulare, cu steaguri și tricouri, cu tot ce-au avut pe acasă roșu și albastru. 

23.427de fani au fost prezenți la meci

S-a depășit ușor „granița” primului inel de pe Arena Națională, s-a trecut la al doilea și s-a ajuns chiar și la ultimul în cazul peluzei. O imagine rară într-un fotbal unde de multe ori fanii aproape că pot fi numărați.

+27 FOTO

„Leii” la datorie, ca de obicei 

Și dincolo, în peluza venită de la 250 de kilometri, pasiunea e încă aprinsă. Poate nu ca la început, poate cu un pas în spate după „amarul” anilor ce trec și nu aduc titlul mult visat în oraș. Orgoliul oltenesc depășește granițele neputinței echipei, iar pe Arenă au ajuns din nou mai mult de 1500 de olteni. 

Vioi și gălăgioși ca de fiecare dată. Din înaltul peluzei a răsunat din nou poate cel mai frumos imn al unei echipe de fotbal, imnul Craiovei. Asta parcă în ciuda ostilității gazdelor și a golului luat când nici nu se murdăriseră crampoanele celor intrați pe teren.

Citește și: 

Ce i-a dat doctorul lui Florinel Coman? » Nu s-au văzut la TV: imaginile din FCSB - CSU Craiova surprinse de fotoreporterul GSP

Cum a scăpat Basilio Ndong de eliminare în FCSB - Craiova » Un detaliu milimetric remarcat de Hațegan a răsturnat decizia lui Cojocaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
wally77
wally77  •  23 Februarie 2023, 18:19
Postat de AdrianUCV1948 pe 22 Februarie 2023, 19:53

Daca eram suporteri de rezultat nu veneam nici 300, drept dovada ca nu suntem am avut o prezenta foarte buna pentru campionatul nostru.

Miezule era vorba de fcsb-iști... și pentru cultura ta generală vezi că acolo au stat toate galeriile oaspete inclusiv în cupele europene

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  22 Februarie 2023, 19:56

Data viitoare sa ne urcati pe acoperis, poate asa va auziti si voi...

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  22 Februarie 2023, 19:53
Postat de wally77 pe 20 Februarie 2023, 06:59

Încă o dată (a câta oară) *** au demonstrat că sânt suporteri de rezultat.

Daca eram suporteri de rezultat nu veneam nici 300, drept dovada ca nu suntem am avut o prezenta foarte buna pentru campionatul nostru.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează