FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali anunță revenirea unui jucător în primul „11” de la FCSB: „E cel mai bun”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 13:13 / Actualizat duminica, 07 august 2022 17:27

După 1-1 cu CS Mioveni, FCSB va juca joi în manșa secundă din turul 3 al Conference League, cu Dunajska Streda.

  • După 1-0 în tur, FCSB va primi vizita slovacilor. Meciul se va de la ora 20:30, pe Arena Națională

Azi, patronul FCSB a anunțat că fundașul dreapta Valentin Crețu (33 de ani) urmează să revină pe teren, el recuperându-se după accidentarea de la începutul sezonului. 

El ar urma să fie titular în apărarea roș-albastră, în locul lui Ovidiu Popescu, accidentat în meciul cu CS Mioveni.

Ce transfer vrea Becali să facă după Mioveni - FCSB: „Doar el ne mai trebuie”
FCSB
Ce transfer vrea Becali să facă după Mioveni - FCSB: „Doar el ne mai trebuie”

Gigi Becali anunță că Valentin Crețu revine în lotul lui FCSB

Am mici emoții pentru retur. Ovidiu Popescu e accidentat, dar mi se pare că vine Crețu. Oricum tot Crețu e fundaș dreapta. Chiar dacă Ovidiu Popescu pare bun, tot Crețu e mai fundaș dreapta.

Ce problemă să fie cu accidentările? Ovidiu Popescu joacă din 3 în 3 zile și de aceea s-a accidentat. Avem Pantea, Haruț, Achim. Avem trei, bagă unul, dacă nu vrei să riști. Că jucăm cu Mioveni”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Valentin Crețu a jucat un singur meci în acest sezon, fiind integralist în disputa cu U Cluj, 1-1, în prima etapă din Liga 1.

Crețu, criticat de Gigi Becali

Recent, patronul Gigi Becali a afirmat că a discutat cu Vali Crețu și l-a avertizat să nu mai înjure în cantonamentul echipei, dacă vrea să rămână la FCSB.

„L-am sunat pe Crețu și i-am spus: «Știi ce înseamnă cantonamentul în care vă antrenați? E curtea mea și eu nu accept fumatul și înjurăturile la mine în curte! Dacă nu poți să înțelegi asta, la revedere!». 

El zice că «în aia a mea» nu e înjurătură. Ba da, e înjurătură! A zis «Da, nea Gigi, te rog să mă ierți, nu se va mai întâmpla!»", a spus Gigi Becali la Pro Arena.

VIDEO Radu Boboc a debutat la FCSB: „Trebuie să ne revenim și să ne calificăm în play-off-ul Conference League”

Citește și:

Gigi Becali l-a pus la punct pe Radaslavescu după debutul la FCSB: „Te-ai apucat să faci asta când ai 18 ani?”

Jucătorul de la FCSB care l-a decepționat pe Gigi Becali: „Câtă bază mi-am pus în el... A văzut concurență și a făcut caca”

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (9)
doar...titi
doar...titi  •  08 August 2022, 14:56

nu e prima data cand ciobanu considera ca , cretu e un fundas bun!!!desi si antrenorul trecut (petrea)...si staff-ul ii spune ca greselile pe care le face cretu intr-un meci ...te curata !!marele strateg de la *** nu vede fundasii invinetiti de superbele centrari ale lui cretu ... adversarii recunoscatori pentru pierderea mingii(de catre cretu)..de obicei pe faza de constructie ...pierdere care le faciliteaza de obicei bulevardul care ramane pe dreapta ....faptul ca nu ataca mingea niciodata ci alearga pe langa adversar precum si erorile constante de pozitionare la fezele fixe!!da oricum pentru cioban ...''cretu e cel mai bun ''??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorin_andrei
dorin_andrei  •  07 August 2022, 19:59

Crețu e fundașul care a îngropat FCSB in mai multe jocuri. In faza de apărare e neglijent , plasament slab , marcaj inexistent, samd

istet10
istet10  •  07 August 2022, 19:41
Postat de Zazu pe 07 August 2022, 18:04

Din 58 de articole ,foarte vizibile,azi 13 sunt de fcsb! În procente înseamnă? Calculați voi! Erau zile când erau peste 20! De articole! Nu mai bine, fcsb e campioana mondială,europeană,o treceți voi și recordmenă mondială olimpică etc.?site ul oficial al fcsb ! E muuult mai potrivit titlul acesta ptr voi!

E un nume care vinde. De ce crezi ca-l invita TOTI ziaristii pe Becali sa spuna parerea? Pt. ca e desptept sau frumos? Nu. Pt. ca atrage audienta. Publicul prefera asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează