FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Mihai Pintilii, dat de gol de Dan Nistor?! Ce a spus căpitanul lui Dinamo despre viitorul nașului său

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 14:15

Mihai Pintilii, 35 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB-ului din ultimii ani, se confruntă din nou cu probleme medicale, astfel că subiectul retragerii din fotbal e mai de actualitate decât oricând. 

Totuși, intențiile căpitanului de la FCSB ar putea fi cu totul altele. Asta dacă e să ne raportăm la declarațiile făcute de Dan Nistor, 31 de ani, nimeni altul decât finul lui Pintilii:

„M-aş bucura să nu joace în Derby pentru că e un jucător foarte important, cred că cel mai important jucător al lor. Eu cred că nu se va retrage”, a spus Nistor, la finalul partidei Dinamo - FC Voluntari 2-1. 

După meciul cu CFR Cluj din urmă cu o săptămână, încheiat 0-0, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că Mihai Pintilii nu va mai juca, urmând a face parte din staff, ca antrenor secund. Astfel, cel mai probabil, meciul cu CFR Cluj a fost ultimul în tricoul roș-albastru.

Pintilii, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei lui Bogdan Vintilă, a fost chinuit de accidentări în acest sezon, bifând doar 7 partide. 

Pintilii a evoluat de-a lungul carierei pentru Auxerre Lugoj, Jiul Petroșani, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, Al-Hilal, Hapoel Tel Aviv și FCSB. În tricoul roș-albaștrilor, acesta a câștigat două titluri, în 2013 și în 2014. 

Vezi și: 

VIDEO FCSB, dificultăți înainte de meciul cu Academica Clinceni: „Nu suntem obișnuiți cu asta” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează