FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Situație stranie la FCU Craiova - FCSB: sunt adversari, dar dorm împreună!

FCU Craiova - FCSB +14   FOTO
FCU Craiova - FCSB

Articol de , - Publicat marti, 11 iulie 2023 07:18 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 10:48

FCU CRAIOVA - FCSB. Craiovenii și bucureștenii și-au făcut rezervări în același hotel din Târgu Jiu! De ultim moment, alb-albaștrii au anunțat că la meci mai sunt disponibile bilete doar la peluze. 

Unul dintre cele mai interesante meciuri din prima etapă a noului campionat va fi cel dintre FCU și FCSB. Se va juca duminică seara, însă confruntarea nu va avea loc în Craiova, ci la Tg. Jiu. În Bănie, din cauza unor festivaluri, găzduite chiar pe stadion, suprafața de joc a fost înlocuită și e nevoie de timp pentru a se reface. 

Noul loc de disputare a meciului le-a produs însă celor două echipe dificultăți în organizarea deplasării. 

Balaci e al lui CSU » Cum se împarte palmaresul Craiovei și marele câștigător al zilei, în urma verdictului de la Curtea de Apel
PALMARESUL ȘTIINȚEI
Balaci e al lui CSU » Cum se împarte palmaresul Craiovei și marele câștigător al zilei, în urma verdictului de la Curtea de Apel

FCU Craiova și FCSB sunt adversare, dar dorm împreună în același hotel

Mai exact, în alegerea locului în care echipa să se cazeze pentru cele două nopți, cea dinainte de meci și cea de după, mai ales că întâlnirea se va termina spre miezul nopții. Știind de mai multă vreme unde anume urma să plece din Craiova pentru acest joc, FCU a ales singurul hotel de top din Tg. Jiu, unul de 4 stele, cu o notă de peste 9 pe booking. 

FCSB n-a mai avut alternativă și a avut de ales fie între un stabiliment în afara orașului, fie în același hotel cu adversarii, ceea ce nu s-a întâmplat aproape niciodată, ca două formații care urmează să joace în meci direct să stea în același hotel

Până la urmă, s-a preferat această variantă, astfel că oltenii vor avea închiriat aproape un etaj întreg, iar la alt etaj vor locui Florinel Coman, Olaru și compania.

4 meciuria disputat FCU la Tg. Jiu în sezonul precedent, 3 în campionat și unul în Cupă. S-a impus de 3 ori, de fiecare dată cu 1-0 (cu Sepsi, Rapid și FC Voluntari) și a cedat, 0-1, cu Petrolul

11.000 de spectatoriau asistat la FCU Craiova - Rapid 1-0, din toamna trecută, meci care a stabilit recordul de asistență al arenei din Tg. Jiu

Stadionul va fi plin la FCU Craiova - FCSB

Partida FCU Craiova - FCSB a suscitat un interes fantastic la Tg. Jiu. Aproape toate biletele sunt vândute și organizatorii anunță că arena, care are o capacitate de 12.500 de locuri, va fi plină duminică seara. FCU a anunțat în această dimineață că mai sunt disponibile bilete doar la peluze. La tribune și la VIP au fost epuziate toate biletele. 

Stadionul a fost inaugurat în urmă cu aproape 4 ani și a costat aproape 30 de milioane de euro. Lucrările au fost finalizate însă mult după ce echipa orașului, Pandurii, își trăise cea mai importantă perioadă, cu clasare pe podium în Liga 1 și cu participare europeană, inclusiv în grupele Europa League. 

Noua arenă a fost în ultimii ani gazdă cu precădere pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu, care a evoluat în liga secundă.

+10 FOTO

Absențe grele de ambele părți în FCU - FCSB

Duelul de duminică nu va putea fi abordat de cele două formații cu garnitura standard. Fiecare va avea jucători extrem de importanți care nu au drept de joc. 

FCSB nu va putea conta pe Compagno și Octavian Popescu. Primul e blocat de o clauză pe care Mititelu a introdus-o, iar Becali a acceptat-o, atunci când l-a vândut la FCSB pe italian: fiecare apariție a acestuia într-un meci direct cu FCU o face bună de plată pe vicecampioană cu 100.000 de euro.

Tavi Popescu își va ispăși prima din cele două etape de suspendare pe care le-a încasat ca urmare a eliminării din derby-ul cu Rapid, din ultima etapă, când a primit direct cartonaș roșu. 

În schimb, oltenii nu-l vor avea nici între titulari, nici pe foaia de meci, pe Bauza. Argentinianul a fost și el eliminat în ultimul joc oficial, barajul pentru Conference League, cu CFR Cluj, când Istvan Kovacs i-a arătat gratuit al doilea cartonaș galben. 

VIDEO Așa arată un antrenament FCSB filmat cu drona în Olanda! Video spectaculos realizat de la 50 de metri de sol

Citește și alte știri de actualitate:

FCU Craiova, despre decizia privind palmaresul Științei: „Nedreaptă, ilegitimă și vădit abuzivă, însă o respectăm și o vom pune în aplicare”

Variantă-surpriză pregătită de FCU Craiova pentru regula U21 » Decizia aparține FIFA

Balaci e al lui CSU » Cum se împarte palmaresul Craiovei și marele câștigător al zilei, în urma verdictului de la Curtea de Apel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  12 Iulie 2023, 05:28

Totul e straniu la clona: patron, stema, nume…. Tot, tot, tot!!!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  11 Iulie 2023, 23:17
Postat de UnicaStiinta pe 11 Iulie 2023, 20:04

Tu ți-ai însușit palmaresul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, secția fotbal? Dacă răspunsul este pozitiv, te rog să - l editezi aici.

Alta clona? nu mi l-am insusit caci nu sunt club de fotbal :)) clona fc who e dovedita inca o data in justitie

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  11 Iulie 2023, 21:47

Obligatoriu clona Feceu nu mai trebuie primită pe Oblemenco!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează