FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

oficial FCU Craiova a transferat un jucător crescut de FCSB: în 2012 plângea în pumni pe Ghencea

Marius Ciobanu
Marius Ciobanu

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 17:44 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 23:44

Fundașul dreapta Marius Ciobanu a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane, cu FCU Craiova. Va purta numărul 74. El făcuse pregătirea de iarnă cu Petrolul, dar a fost deturnat până la urmă de olteni

Ciobanu, 19 ani, a evoluat în prima parte a sezonului pentru Unirea Slobozia, în Liga 2, unde a bifat 10 partide în toate competițiile, oferind și o pasă de gol în meciul din Cupa României cu Dinamo (3-3).

Fotbalistul care mai poate evolua ca mijlocaș dreapta sau mijlocaș ofensiv a debutat în Liga 1 la Academica Clinceni, pe data de 5 iunie 2020, la 17 ani, într-un duel Clinceni - Dinamo 1-3, din play-out. Crescut în academia celor de la FCSB, el a mai jucat și la Universitatea Cluj.

Gabriel Enache, pe făraș

Gabriel Enache (32 de ani) nu mai intră în calculele lui Nicolo Napoli. Patronul Adrian Mititelu i-a transmis jucătorului de bandă dreaptă că este liber să-și caute echipă. Enache mai are contract cu FCU până în vară. Pentru a-i face concurență lui Negru, oltenii l-au achiziționat în noiembrie pe Al. Vodă (24 de ani), liber de contract după despărțirea de CSC Șelimbăr, dar acesta a devenit indisponibil după ce s-a operat la genunchi. 

În urmă cu 11 ani plângea în pumni pe Ghencea

În 2012, Ciobanu a izbucnit în plâns la un meci al roș-albaștrilor contra lui FC Vaslui, după ce observatorul partidei a cerut confiscarea unui banner afișat de puști.

Marius Ciobanu, atunci atacant la grupa cea mai mică de vârstă a roș-albaștrilor, a izbucnit în plâns după ce observatorul partidei, Gheorghe Nedelescu, a hotărât să îi confiște un banner pe care era afișat mesajul „Vreau și eu ceva: Steaua campioană!”.

Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
+10 FOTO

După meciul din mai 2022 dintre CSA Steaua și U Cluj, scor final 0-2, în care a fost titular, Ciobanu și-a declarat simpatia pentru FCSB: „A fost o plăcere să joc aici, pe Ghencea, să câștig, și, sincer să fiu, îmi pare rău că Steaua adevărată nu poate juca aici, unde evoluează o echipă înființată în 2017. În Liga 1 e Steaua adevărată, continuatoarea Stelei”.

În 2013, la un an de la evenimentul petrecut în Ghencea, Marius a fost chemat de Gigi Becali la Palat. Motivul? Copilul fusese surprins de camerele TV în timp ce se ruga pentru victoria celor de la FCSB contra lui Ajax, la returul șaisprezecimilor de finală din Europa League.

Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
Marius Ciobanu // foto: GSP
+10 FOTO

FCSB s-a impus atunci la loviturile de departajare, 4-2, după 2-0 în timpul regulamentar, și a avansat în „optimile” Europa League.

Duckadam a criticat-o pe FCSB pentru că a renunțat la Ciobanu

Marius Ciobanu a evoluat la Academia FCSB, ulterior la „satelitul” roș-albaștrilor, până în 2020. Lăsat să plece liber de contract, atacantul de bandă a semnat cu Academica Clinceni, mutare pe care Helmut Duckadam a privit-o circumspect.

„Pe copilul ăsta îl cunosc de când avea 7 ani, de când am venit eu la Steaua. Nu cunosc stelist mai mare decât el. El și la ora actuală plânge pentru FCSB. Acest copil suferă. El a fost coleg cu toți cei care acum sunt rezerve la FCSB. Nu am văzut încă un jucător să se antreneze atât cât se antrenează copilul ăsta.

Unii de acolo (n.r. - FCSB) au considerat să îl dea, nu vreau să intru în mai multe amănunte, pentru că nu sunt plăcute. A fost îndepărtat”, spunea fostul portar în iulie 2020.

5 cluburi din Superligă ignoră „legea Novak
LEGEA NOVAK
5 cluburi din Superligă ignoră „legea Novak", în ciuda faptului că ministrul a anunțat mărirea de 10 ori a amenzii pentru nerespectarea acesteia: „E în contradicție cu aerul european”
A jucat pentru ambele Craiove și acum spune: „Noi am rămas alături de adevărata echipă”
GSP LIVE
A jucat pentru ambele Craiove și acum spune: „Noi am rămas alături de adevărata echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
sud97
sud97  •  28 Ianuarie 2023, 16:56
Postat de ionescugeorge77 pe 28 Ianuarie 2023, 05:28

...fcu este tradatoarea idealurilor oltenesti ...ei n au fost niciodata instare sa bata fcsb ...de ce nu se desfiinteaza daca sunt asa neputinciosi ?

Baga baga mare textele primite de la cofetarie ! Vezi ca sosia ta, ligia sud baga template-urile pe alt articol:)))))) Niciodata clonati! Forta Stiinta! Forta PS97!!!!

Hcm27
Hcm27  •  28 Ianuarie 2023, 15:55
Postat de ionescugeorge77 pe 28 Ianuarie 2023, 15:05

....bai boovean destept ...care nu te duci pe stadion ...tu tii cu un parnaias pus politic la carma fcu ...iar Hcm27 adica vaalahu un sarantoc cu duhul ...viseaza 1000 de ani ...noi i am batut de nenumarate ori in 10 ani si acasa si in deplasare ...spre deosebire de clona booveana care n are nicio victorie ...

Băiețel,știam ca nu te duce capul,dar nici chiar în halul ăsta.Iti repet,îți și desenez,dacă vrei:eu nu am spus ca voi,cu clona voastră,Craiolguta nu ați bătut în ultimii ani,eu am spus ca păna ați bătut iar,din nou,au trecut vreo 10-15 ani.Eu asta am spus,dar dacă înțelegi.... în gura,e problema ta

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  28 Ianuarie 2023, 15:17
Postat de sud97 pe 27 Ianuarie 2023, 20:23

Conteaza in “derby-urile “ cu voi mogosenii! Mereu tai fost 1/4 din noi! Pensionari, asistati sociali, angajati la tot ce tine legat de Primarie si o mana de copii de la internatele scolare! Slabut, mogosene, slabut! Alte manele mai ai?

Ce frumos e ca inca crezi in basme si mos Craciun :)))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează