FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Federaţia Spaniolă: "Cedric Vieville poate lucra ca preparator fizic cu orice echipă de fotbal profesionistă"

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Avocatul spaniol Josep Vandellos respinge acuzaţiile potrivit cărora preparatorul fizic Cedric Vieville nu are atestat. Vandellos precizează că acesta este licenţiat al Universităţii Lleida în educaţie fizică, iar federaţia spaniolă a emis un certificat care confirmă capacitatea sa profesională.

"Ca urmare a afirmaţiilor neadevărate şi denigratorii apărute în presă pe parcursul ultimelor zile cu privire la presupusa lipsă a calificării profesionale a domnului Cedric Vieville ca preparator fizic pentru fotbal profesionist, ne vedem obligaţi să emitem prezentul comunicat pentru a dezminţi aceste informaţii false şi pentru a dovedi contrariul.

1. Domnul Cedric Vieville este, din anul 1998, licenţiat al Universităţii Lleida în educaţie fizică, avînd specializare în fotbal.

2. În acest sens, cu scopul de a termina definitiv cu informaţiile neadevărate publicate în presă, Real Federacion Espanola de Futbol a emis, în data de 8 septembrie 2010, un certificat oficial ce atestă capacitatea profesională a domnului Cedric Vieville pentru a lucra ca preparator fizic cu orice echipă de fotbal profesionistă. Ataşăm prezentului comunicat documentele doveditoare", scrie în comunicatul semnat de   Josep Vandellos, avocat colaborator al „Chiuariu şi Asociaţii” SCA.

Preparatorul fizic al Vasluiului a fost suspendat din funcţie după ce Federaţia Română de fotbal l-a somat să aducă acte doveditoare că se poate ocupa de pregătirea fizică a unui club din prima ligă. În dosarul depus la FRF Vieville a depus doar o diplomă care atestă că poate pregăti doar amatori.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
max_24
max_24  •  10 Septembrie 2010, 23:10

doar forta FC Vaslui

opensource
opensource  •  10 Septembrie 2010, 00:01

Nu are ba nimic si fac pareu ca ala pleaca ca nu are act valabil cica e suparat si aduc altul ca sa musamalizeze istoria...omu a spus clar ca nu are acel act si de asta l-au suspendat astia, pai ce ala nu putea sa zica va aduc si gata!? el a spus ca nu are si vin avocatii si-i zic ca are, manevra de avocati ca sa nu il puna in situatie najpa pe Caro, vor milionu!! :-))

mateiserban
mateiserban  •  09 Septembrie 2010, 21:58

ciudat e dl porumboiu care i-a jignit in toate felurile pe acesti oameni desi ei au fost niste domni in declaratii. ne facem de ras cu astfel de conducatori care dau afara antrenorul dupa 6 meciuri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează