FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Federico Piovaccari nu e decis: "S-ar putea să revin la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 22:46

Atacantul Stelei, Federico Piovaccari, a anunţat că există posibilitatea de a continua în România şi din vară, altfel, se va întoarce în Italia, la Sampdoria.

"Aşa cum am mai spus-o şi înainte, cel mai important lucru pentru mine este titlul cu Steaua. Sînt jucătorul stelei pînă la finalul sezonului, oficialii clubului vor anunţa atunci ce se va întîmpla în privinţa mea.

Probabil mă întorc la Sampdoria, dar poate revin la Steaua. Pînă atunci, hai să nu mă mai gîndesc la asta.

Totuşi, vreau să promit că nu voi uita niciodată acest club uimitor şi aceşti oameni minunaţi de aici. E o experienţă de viaţă", a scris Federico Piovaccari pe pagina de Facebook.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
cristid.
cristid.  •  03 Aprilie 2014, 17:29

Va fi greu de tot sa il pastram. Are un salariu prea mare pentru nivelul Romaniei. Sampdoria nu il va pastra, dar va dori probabil sa il vanda, ca sa recupereze cheltuielile. Si se vor folosi de cele 15 goluri pe care le-a inscris la noi. Din pacate :( nu cred ca va continua la noi.

serban_ionescu
serban_ionescu  •  03 Aprilie 2014, 16:28

felicitari Piova!! se vede educatia!!

dommon
dommon  •  03 Aprilie 2014, 12:49
Postat de fan_formula1 pe 03 Aprilie 2014, 01:45

Da, se vede ca nu e de pe la noi, prin prisma declaratiilor. Cred, de fapt nu cred ci sunt convins ca Reghe nu joaca cu el titular din motive financiare. De pilda daca face din Piovaccari golgheterul campionatului si omul de baza al Stelei, ii creste valoarea ceea ce nu e de dorit in acest moment pentru ca Sampdoria va cere mai mult pe el. In cazul lui e de dorit sa nu-i creasca cota prea mult, deci un sfirsit de sezon mai slab e de dorit. In plus, Reghe trebuie sa valorifice alti jucatori care sunt inca sub contract ca sa le urce cota in eventualitatea unui transfer, gen Tanase. Acuma trebuie jucat cu Tanase pentru ca e de vinzare si trebuie sa-i urce cota cit mai mult.

din motive financiare, dar nu cred ca principala cauza e cresterea valorii de transfer al italianului...steaua nu si-ar fi permis niciodata salariul lui de 720 000 euro pe sezon, asa ca doar imprumutat il mai vad iar jucand la steaua....din pacate pentru noi, a fost cel mai bun atacant sezonul asta, cu 15 reusite in toate competitiile, si se va vedea clar absenta lui din sezonul viitor dar ramane de vazut, poate il mai imprumuta un sezon la noi..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează