FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Felina blondă" era să leşine » Boubacar a întîmpinat probleme mari la sala de forţă

Boubacar
(dreapta)
face față cu
greu
pregătirii
montane
Boubacar (dreapta) face față cu greu pregătirii montane

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 22:26

Efortul depus la aparate a fost la un pas să-l doboare cînd a trebuit să facă nişte sărituri


Greu cu "fiarele" la sală! De acest lucru s-au convins dinamoviştii în aceste zile, băieţii afirmînd că lucrul la fitness este mult mai dificil decît pantele pe care le iau în piept dimineaţa. Boubacar Mansaly, 24 de ani, a fost foarte aproape să leşine, băgîndu-i în sperieţi pe "cîini", zilele trecute!

Senegalezul a depus un efort considerabil la sală, iar cînd a primit comanda să facă nişte sărituri, numai bune pentru "trenul inferior", adică zona picioarelor, a călcat strîmb şi s-a prăbuşit la podea! Au intervenit colegii, care au văzut că nu e de glumă, au intervenit şi cei din staff-ul medical, repunîndu-l pe picioare pe african.

Ţălnar nu are de gînd să abdice de la principiile sale în privinţa antrenamentelor, însă le-a spus jucătorilor să-l anunţe din timp dacă mai resimt probleme la diversele exerciţii pe care le impune. Boubacar, pe care tehnicianul îl alintă "Felina blondă", şi-a revenit şi a putut efectua ieri dimineaţă o oră de alergare prin pădure, evoluînd apoi şi-n amicalul cu Rîşnov (8-1).

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Ianuarie 2013, 08:59

Omul a calcat stramb si s a impiedicat ...nici vorba sa i se taie respiratia si sa lesine ...de ce dezimformati cititorii ? Ce v am facut noi ?

bjornakesson
bjornakesson  •  22 Ianuarie 2013, 04:07

ae ae aooooo va fuute Dinamo !!

andystar
andystar  •  22 Ianuarie 2013, 02:44

Sa vedeti ce bine o sa le prinda la catei pregatirea asta ! Cine stie cunoaste !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează