FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Fierbe Petrolul » Vechea gardă e nemulţumită de salariile uriaşe pe care le au jucătorii aduşi de Walter

Opriţa are un salariu de peste trei ori mai mic decît Cristea // Foto: Agerpres
Opriţa are un salariu de peste trei ori mai mic decît Cristea // Foto: Agerpres

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 20:52

Jucătorii prahoveni anunţă o revoluţie la echipă din cauză că fotbaliştii veniţi cu Florian Walter de la Universitatea Cluj au salarii de pînă la zece ori mai mari.

Petrolul s-a salvat de la retrogradare, dar la Ploieşti nu este nicidecum sărbătoare, ba, mai mult, vestiarul fierbe de supărare. Clubul prahovean s-a transformat peste noapte, o dată cu finalul sezonului. Florian Walter a lăsat-o pe U Cluj şi va investi la Petrolul, el urmînd să aducă şi jumătate din lotul ardelenilor.

Cristi Pustai este favorit să antreneze noua echipă a ploieştenilor, în timp ce Gheorghe Mulţescu va pleca în ţările arabe. Cei rămaşi fac scandal, întrucît între ei şi fotbaliştii veniţi de la Cluj sînt discrepanţe salariale foarte mari. Mai exact, "Prinţul" Cristea, cu 8 reuşite în 29 de meciuri, cîştigă 20.000 de euro lunar, în timp ce Hamza, cu 12 goluri în 13 meciuri, are doar 5.000 de euro pe lună, iar Walter nu şi-a manifestat dorinţa de a renegocia salariile!

Ce jucători de la U Cluj vin la Petrolul:
Mircea Bornescu - Portar
George Galamaz - Fundaş central
Constantin Grecu - Fundaş stînga
Sebastian Achim - Fundaş dreapta
Dorinel Popa - Mijlocaş defensiv
Ovidiu Hoban - Mijlocaş central
Laurenţiu Marinescu - Mijlocaş ofensiv
Adrian Cristea - Mijlocaş ofensiv
Gheorghe Grozav - Atacant
Tony - Atacant
Lukas Szukala - Fundaş central
Steven Pele - Fundaş central
Octavian Abrudan - Fundaş central
Alexandru Păcurar - Mijlocaş central
* În privinţa ultimilor 4 încă se mai negociază

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

A semnat Popa I
Vaslui. Mijlocaşul Adrian Popa I (23 de ani) a fost transferat la formaţia antrenată de Augusto Inacio. Aripa dreapta a Chiajnei a făcut senzaţie în acest retur şi a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai ilfovenilor. Fotbalistul a bifat 29 de partide în acest sezon, reuşind să înscrie de trei ori. Chiajna va primi 400.000 de euro în urma tranzacţiei şi 20% dintr-un eventual transfer viitor. Popa a semnat un contract pe trei ani şi jumătate şi va primi un salariu de 10.000 de euro lunar, plus bonusuri. Adrian Porumboiu negociază şi cu fundaşul dreapta al ilfovenilor, Adrian Popa II (22 de ani).

A venit Ilie Stan
Chiajna. Ilfovenii nu au rămas pasivi la plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua şi i-au găsit imediat înlocuitor, în persoana lui Ilie Stan. Fostul antrenor al Stelei a semnat un contract valabil pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire. Obiectivul stabilit de primarul Mircea Mintea este plasarea echipei în prima jumătate a clasamentului, la finalul sezonului viitor. Tehnicianul nu a venit singur, fostul jucător al Chiajnei, Petre Marin (38 de ani), ocupînd, de ieri, poziţia de director sportiv.

Ofertă pentru Mamele
Pandurii. Gorjenii i-au făcut o ofertă fundaşului central al Chiajnei, Iulian Mamele (27 de ani). Oficialii clubului au fost impresionaţi de evoluţia stoperului din meciul direct, din ultima etapă, partidă cîştigată de echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf cu 3-1. Aceştia au vorbit cu Mamele imediat după meci şi l-au întrebat dacă vrea să vină la Pandurii, propunîndu-i acestuia un contract de 12.000 de euro lunar! Actuala înţelegere cu Chiajna este de 30.000 de euro pe sezon.

Tudor, expert ştiinţific!
Arbitrul Alexandru Tudor este unul din specialiştii implicaţi în proiectul "E-learning pentru parteneri sociali", demarat de AFAN. Scopul programului este instruirea fotbaliştilor prin intermediul internetului, deoarece majoritatea renunţă la cursurile unor unităţi de învăţămînt din cauza lipsei de timp. Tudor va fi expert ştiinţific în cadrul modulului de arbitraj, alte cursuri care vor putea fi alese fiind cele de administrator de societăţi sportive, branding personal, nutriţie, dezvoltare personală, antrenorat sau jurnalism sportiv. (Răzvan Luţac)

INBOX
Chiajna. Atacantul Alex dos Santos (22 de ani) s-a întors în Brazilia, acesta transmiţînd oficialilor ilfoveni că nu mai doreşte să continue.

Oţelul. Adrian Sălăgeanu vrea să plece: "Iubesc Oţelul, dar sper să găsesc înţelegere din partea conducerii clubului şi să mă transfer la o echipă din străinătate. Consider că patru ani şi jumătate mi-am făcut datoria pentru gălăţeni".

Ceahlăul. Nemţenii vor efectua probe pentru a selecţiona echipieri. "Vin jucători din Chile, Spania, Italia, Bulgaria şi Franţa din care vom încerca să alegem ce e mai bun", a declarat Vicenţiu Iorgulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
supporter
supporter  •  24 Mai 2012, 01:04

Sa nu se repete scenariul din 2003, cand cu fuziunea cu dezafiliere a Petrolului original...

levihal
levihal  •  23 Mai 2012, 22:03

va pleaca idolu plangeti un pic fraierilor nu va credeam asa fraieri hai acum respect bornescu ce mult a iubit culorile alb negre

ddss
ddss  •  23 Mai 2012, 21:00
Postat de reorganizatoru pe 23 Mai 2012, 16:51

Doar daca...si ce daca? Avem copii, Va vom inlocui!!!!! Pleaca lotu' Vine altu' NUMAI "U"!!!!!!!!!!!!!!!!

La anul va vedem in "B". Ca fotbal nu jucati numai gura mare aveti!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează