FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fiesta roş-albastră » Steaua primeşte trofeul pe 29 mai, la meciul cu FC Braşov

Steliștii așteaptă de 7 ani să savureze un nou titlu
Steliștii așteaptă de 7 ani să savureze un nou titlu

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 19:43

Pentru meciul cu Braşov, oficialii clubului din Ghencea au scos la vînzare online 45.000 de bilete.

Chiar dacă Liga nu a anunţat ziua în care se va disputa partida cu FC Braşov, din ultima etapă, steliştii au scos ieri, la ora 14:00, la vînzare tichetele pentru jocul la finalul căruia se vor acorda medaliile şi trofeul de de campioni.

Cum preţurile sînt accesibile, în mai puţin de jumătate de oră din momentul în care biletele au fost disponibile se rezervaseră mai bine de 15.000! Cel mai probabil, întîlnirea cu "stegarii" se va juca miercuri, pe 29 mai.

"Sînt convins că vom fi înconjuraţi de 55.000 de stelişti în momentul în care Alex Bourceanu va ridica trofeul!" ( Mihai Stoica, manager general)

Preţurile biletelor la Steaua - FC Braşov
Peluze: 10-15 lei
Tribuna a II-a: 20-25-30 lei
Tribuna I: 20-25 lei
VIP: 75-100-150 lei

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Steaua costă 100 milioane de euro
Gigi Becali a anunţat la DigiSport că este dispus să vîndă clubul din Ghencea: "Dau Steaua dacă cineva îmi oferă suma pe care o cer. Cît vreau? 100 de milioane de euro! Dar cu un alt patron, vă spun sigur că în 4-5 ani se alege praful de echipă. La fotbal trebuie multă inteligenţă, aşa cum are Becali".

"Îl vreau pe Mutu!"
Reghecampf a dezvăluit la Europa FM că a vorbit de mai multe ori cu Adrian Mutu, dar nu crede că se poate face transferul acestuia în Ghencea: "Am avut multe discuţii cu Adrian, însă această tranzacţie nu depinde de mine. E normal ca eu să îl vreau, acum trebuie ca şi patronul să fie dispus să ofere banii necesari pentru un asemenea jucător. Salariul lui ar putea să destabilizeze vestiarul". La Ajaccio, Mutu cîştigă un milion de euro anual.

INBOX
- Helmuth Duckadam a anunţat ce va face dacă la finalul următorului sezon Steaua va cîştiga din nou campionatul: "Acum am renunţat la mustaţă, la anul, pe vremea asta, dacă vom avea titlul 25 în palmares, voi renunţa şi la podoaba capilară, pentru că oricum nu e una prea bogată. Sînt dispus să mă tund zero".
- Oficialii stelişti au rezolvat problema portarului de rezervă pentru meciul cu Viitorul de duminică seară. Aşa cum Gazeta a anunţat încă de ieri, roş-albaştrii l-au legitimat pe portarul Marian Vîrtej, 17 ani, de la o grupă de copii, care va fi rezerva lui Valentin Cojocaru.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează