FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

EXCLUSIV Cristi Balaj anunță cum l-a convins Filippo Falco pe Adrian Mutu: „Semnalele sunt pozitive” » Durata contractului cu CFR Cluj

Filippo Falco l-a convins pe Adrian Mutu, astfel că italianul a semnat cu CFR Cluj. Foto: CFR Cluj
Filippo Falco l-a convins pe Adrian Mutu, astfel că italianul a semnat cu CFR Cluj. Foto: CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 10:02 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 10:17

CFR Cluj l-a transferat pe Filippo Falco (32 de ani), mijlocaș de profil ofensiv ce s-a despărțit la începutul lunii ianuarie de Steaua Roșie Belgrad.

Italianul se afla în tratative cu formația din Gruia de două săptămâni, timp în care Adrian Mutu a dorit să-l vadă și la antrenamente pentru a lua o decizie în privința sa.

Filippo Falco, până în vară la CFR Cluj cu opțiune de prelungire

Cristi Balaj a reacționat în exclusivitate pentru GSP.ro cu privirea la înregimentarea jucătorului cu 39 de meciuri în Serie A, pentru Bologna și Lecce. Președintele celor de la CFR Cluj speră ca Falco să se integreze rapid și să ajungă la o formă fizică bună, pentru ca ulterior să devină jucător de bază.

Falco poate evolua atât pe poziția de extremă dreaptă, cât și ca mijlocaș central ofensiv.

700.000 de euroeste cota de transfer a lui Filippo Falco potrivit Transfermarkt.com

Contractul cu Filippo este până în vară și cu opțiune de prelungire. Vine din postura de jucător liber și deja se pregătește alături de băieți. În momentul în care antrenorul va considera, va fi și pe listă, dacă va convinge. Semnalele sunt pozitive din moment ce Adrian Mutu și-a dorit să îl transferăm”, a declarat oficialul ardelenilor.

Filippo Falco, poreclit „Messi din Salento”

Filippo Falco are o imagine bună în Italia, acolo unde, la un moment, era văzut drept o mare speranță de către presa din „Cizmă”. Viziunea în joc, tehnica pe spații mici, dar și aportul ofensiv i-au redat supranumele de „Messi din Salento”, cu referire la regiunea în care s-a născut și a crescut până la vârsta de 21 de ani.

5 milioane de euroa fost cea mai mare cotă de transfer a lui Filippo Falco, potrivit Transfermarkt.com. Se întâmpla în 2020, când evolua pentru Lecce.

În 2021, bifa prima sa experiență în afara Peninsulei, după ce antrenorul Dejan Stankovic l-a contactat personal pentru a accepta propunerea Stelei Roșii Belgrad.

S-a integrat rapid, a marcat două goluri și a oferit patru assist-uri în primul sezon, însă nu s-a impus ca titular. În stagiunea trecută, în mai bine de jumătate din meciuri nu a făcut parte din lot.

Filippo Falco a fost legitimat de-a lungul timpului la Lecce, Pavia, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara, Cagliari și Steaua Roșie Belgrad, cu ultima fiind și campion în Serbia.

VIDEO. GSP LIVE. Cristi Balaj despre lupta la titlu: „Nu avem nici o preferință cine intră în play-off. Presiunea pusă pe arbitrii încă funcționează”

Citește alte știri din fotbalul intern:

Balaj și Becali, dialog bărbătesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”
FCSB vs CFR
Balaj și Becali, dialog bărbătesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează