FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - OŢELUL 1-0

Final pentru Topici! » Fundaşul va fi operat vineri, după ce a suferit o ruptură de ligamente

Fundaşul mureşenilor va rata restul sezonului
Fundaşul mureşenilor va rata restul sezonului

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 19:36

Jucătorul s-a accidentat la ultima minge a meciului cu Oţelul, după un duel cu Rîpă, urmînd să stea pe tuşă între patru şi şase luni


Fundaşul stînga Borislav Topici (26 de ani), om de bază în angrenajul lui Ioan Ovidiu Sabău, a fost pierdut de mureşeni după succesul cu Oţelul (1-0).

Jucătorul a fost diagnosticat ieri, după un control medical suplimentar, cu ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stîng! "Din păcate, va sta între patru şi şase luni. Veştile date de medici au fost dintre cele mai proaste pentru noi şi pentru Topici. E grav, nu vom putea conta pe el pînă la finalul sezonului", a spus ieri după-amiază directorul general al clubului FCM Tg. Mureş, Aurelian Băbuţan. Jucătorul va fi operat vineri.

Topici s-a accidentat la ultima fază a meciului de sîmbătă cu Oţelul, după o contră la mijlocul terenului cu gălăţeanul Rîpă. Bosniacul a intrat prin alunecare, dar a rămas întins pe teren, urlînd de durere. A primit îngrijiri de urgenţă, medicii SMURD indicînd, însă, chiar atunci că diagnosticul cel mai probabil e ruptura de ligamente. Varianta optimistă era entorsa la genunchi, care a fost infirmată de controlul RMN de ieri.

14 meciuri a jucat Topici pentru FCM Tg. Mureş în acest sezon

Cu D. Matei pe stînga
În absenţa lui Topici, I. O. Sabău va trebui să mizeze pe Lorand Szilagyi, singurul fundaş stînga rămas în lot, sau să improvizeze cu Dan Matei. Ultimul a mai jucat pe acest post la Gloria Bistriţa şi e favorit la titularizare, în condiţiile în care banda dreapta e acoperită de Rus şi de Vagner.

"Rămînem concentraţi"
Mureşenii au adunat două victorii "italiene", cu 1-0, în tot atîtea etape, evadînd din zona fierbinte a clasamentului. "Trebuie să mai adunăm puncte şi să rămînem concentraţi, pentru că nu am scăpat încă. Valoarea echipei se probează în meciuri şi în punctele pe care reuşim să le adunăm", a declarat directorul general Aurelian Băbuţan.

Întîlnire cu fanii
Echipa se va întîlni azi, de la ora 19:00, cu fanii la un restaurant din cel mai mare centru comercial din Tîrgu Mureş. Oficialii clubului au anunţat că că suporterii vor avea ocazia să se fotografieze cu jucătorii şi cu membrii staff-ului şi să obţină autografe

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doru5
doru5  •  14 Martie 2011, 22:49

Fi tare Topici!!! Noi tinem la tine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează