FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Finala cu Steaua a fost ultimul meci al lui Torje la Dinamo » Lacrimi de adio

Torje a fost primul
dinamovist încurajat
la final de Nicolae
Badea și de Cristi
Borcea
Foto: Raed Krishan
Torje a fost primul dinamovist încurajat la final de Nicolae Badea și de Cristi Borcea Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 19:53

Gabriel Torje şi-a luat rămas-bun, plîngînd, de la suporteri. Mijlocaşul va pleca în această vară în schimbul a 5 milioane de euro

Cel mai bun jucător al lui Dinamo în finala Cupei, dar şi din acest sezon, Gabriel Torje îşi face bagajele, urmînd să plece din Ştefan cel Mare în această vară. Aventura în tricoul alb-roşu s-a terminat trist pentru el, cu o înfrîngere în faţa Stelei. La final, micuţul mijlocaş a plîns minute în şir, neputînd fi oprit nici de Ioan Andone, dar nici de Mircea Sandu, cel care a oferit medaliile finalistei.

Germania, Franţa sau Rusia
Fotbalistul de 21 de ani va aduce în conturile "cîinilor" 5 milioane de euro, sumă stabilită de şefi. La Braşov, emisari ai cluburilor Zenit St. Petersburg, Lokomotiv Moscova şi Lille, campioana Franţei, au urmărit prestaţia lui Gabi. Pe listă mai sînt Wolfsburg, Hamburg şi o formaţie din Ucraina, dar "cîinii" s-au săturat de negocieri telefonice şi au transmis că aşteaptă o ofertă concretă.

A pierdut 30.000 de euro
Imediat după ce Steaua şi-a adjudecat trofeul, Gabi a pornit, plîngînd în hohote, spre galeria dinamovistă. A cîntat cu fanii şi şi-a luat rămas bun de la aceştia. "A fost supărat că a ratat acest trofeu de două ori, plus că a pierdut foarte mulţi bani. Ar fi cîştigat în caz de victorie aproximativ 30.000 de euro, bani din contract, plus prime de la acţionari şi alţi oameni din anturajul echipei", a explicat un apropiat al lui Torje.


9 goluri şi tot atîtea pase decisive are Torje în cele 29 de meciuri jucate în campionat, fiind şi golgeterul lui Dinamo în acest sezon

6,31 este media notelor acordate de redactorii GSP lui Gabi Torje, el fiind liderul echipei şi la acest capitol

Ce se întîmplă cu Chipciu?
Dinamoviştii susţin că l-au acontat pe Alexandru Chipciu de la Braşov, mijlocaşul în vîrstă de 22 de ani urmînd să fie transferat în cazul în care va pleca Torje. Ioan Nicolae, patronul stegarilor, infirmă însă: "Chipciu este sută la sută proprietatea clubului FC Braşov, cei de la Dinamo vorbesc prostii, nu se pune problema ca el să fie 50% al lor. Nu ştiu cum s-a pus această problemă, Alex va rămîne aici să ne ajute pentru un sezon mai bun!".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
cristy1985
cristy1985  •  29 Mai 2011, 10:01

Gluma zilei: De ce plîngea Torje la finala cupei? Îi părea rău că nu joacă şi el la Steaua :D

florinch
florinch  •  27 Mai 2011, 16:51

Torje este singurul dinamovist 100% (alaturi de Borcea) din clubul Dinamo.D-aia nu mai putea el de 30 000 de euro pe care i-a pirdut.El a plans datorita ghinionului avut in aceasta finala si prin lacrimile sale a dovedit ca iubeste clubul Dinamo.Felicitari Torje,multumiri pentru ce-ai facut pentru Dinamo (tu ai aratat cum trebuie sa se comporte un jucator pe terenul de fotbal) si MULT SUCCES indiferent unde vei ajunge.

pytyc_sonn
pytyc_sonn  •  27 Mai 2011, 11:43

aceasta este cauza dezastrului din fotbalul romanesc,nu stim sa ne respectam valorile,daca ar juca toti macar la jumatate din valoarea si determinarea lui Torje cred ca am fii si noi in prima grupa valorica la nationala.FELICITARI GABI TORJE SI MULT SUCCES IN CARIERA.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează