FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

Flavius Stoican a intrat în atmosfera derby-ului » Ce jucători ai Rapidului a remarcat

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 17:36

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, e pregătit de partida contra Rapidului, care va fi mîine, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 21:00. 

"E un joc ca oricare altul, chiar dacă se întîlnesc două nume mari ale fotbalului românesc. Nu este un meci mai special decît celelalte. Sînt trei puncte puse în joc şi sper să fim noi cei care ne vom bucura de ele la sfîrşitul partidei.

Dinamo şi Rapid sînt două nume importante în fotbalul românesc, poate cele mai importante alături de Steaua. De aceea nu e importantă poziţia în clasament, jocul în sine va fi important. Fiecare jucător atunci cînd întîlneşte o echipă precum Rapid sau Steaua se motivează în plus, dar pentru mine sînt partide normale.

La Rapid, jucătorii formează un grup în acest moment şi marele merit îl are Ionel Ganea. Îmi place de Nicolae Vasile, un jucător care îşi pune amprenta asupra jocului, are o determinare bună, îmi place Drăghia, un portar care este şi pe placul suporterilor, plus ceilalţi jucători care formează un grup unit.

La începutul campionatului toată lumea îi vedea principalii retrogradaţi, dar Ionel Ganea a ajuns să formeze un grup unit şi sper să aibă continuitate. Nu e un om căruia să i se pună tot timpul postul în pericol", a spus Flavius Stoican la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Septembrie 2014, 00:21

oricum, Forza Dinamo !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Septembrie 2014, 23:42
Postat de rizocel pe 26 Septembrie 2014, 18:20

penibil!cine a scris articolul?impuscati-l !!

de ce ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Septembrie 2014, 23:41

un interviu reusit, de data asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close