FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican anunţă o schimbare esenţială pentru Dinamo » Tehnicianul laudă un fotbalist, dar îl şi atenţionează ;)

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 14:52

Chiar dacă le-a ţinut un discurs dur mai multor jucători în pauza meciului amical cu Cheadle Town, Flavius Stoican a fost mulţumit de victoria cu 5-0 din prima partidă de verificare a verii.


"Băieţii au avut plăcere pentru fotbal, atitudinea a fost destul de bună, mă bucur că n-avem jucători accidentaţi după această partidă. Ce-mi doresc pentru campionatul viitor? Oricînd există loc de mai bine, de aceea lucrăm tare pe partea fizică şi vrem să avem mai multe faze de poartă. Avem jucători care au viteză, care au calitate, e normal să avem aspiraţii".

"Doresc o apărare de fier"
Antrenorul de 37 de ani l-a evidenţiat pe Wanderson Miranda, care a şi marcat la debutul în tricoul "cîinilor", dar l-a şi avertizat: "Cred în el, dar să priceapă că presiunea va fi mai mare faţă de ceea ce a văzut la celelalte echipe unde a jucat pînă acum".

Stoican speră să nu se resimtă absenţa lui Dragoş Grigore: "A fost un pion de bază pentru Dinamo. Însă eu vorbesc cu toţi ceilalţi stoperi rămaşi, Crişan, Ioniţă, Popa II, Durime, toţi au calitate, vreau să avem o apărare de fier".

Despre CSU Craiova
Fost căpitan al Ştiinţei, Stoican apreciază come-back-ul oltenilor în Liga 1, considerînd că şi cei din Bănie, şi cei din Giuleşti vor aduce un plus campionatului: "Indiferent de rivalitate, noi, oamenii din fotbal, trebuie să facem spectacol pentru oamenii care plătesc biletul de meci sau se uită la noi la TV. Sînt convins că oamenii vor iubi CSU Craiova, că le va face plăcere să vadă confruntările formaţiei cu noi sau cu alte grupări de elită din România. Să dea Dumnezeu ca această echipă să fie apreciată cum este Dinamo sau Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
freddy79
freddy79  •  02 Iulie 2014, 20:23
Postat de unico_biancorossi pe 02 Iulie 2014, 02:09

5-0 ? habar nu aveam.. probabil ca aia sunt super amatori.

Probabil au jucat cu suporterii alora, o fi fost vreo confuzie....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iulie 2014, 02:09

5-0 ? habar nu aveam.. probabil ca aia sunt super amatori.

calinescu_
calinescu_  •  01 Iulie 2014, 19:26

ADEVARUL ESTE CA IN CENTRUL APARARII SUNTEM VARZA ....!!!! A PLECAT GRIGORE SI THICOT SI ESTE NEVOIE DE UN SEF AL APARARII (UN PSEUDO LIBERO) , ALATURI DE CARE POATE JUCA ORICARE DIN STOPERI .....!!!! CUM AR PUTEA ARATA UN DINAMO CARE SA SE BATA LA PODIUM: MARC L RUS ; ( ? ) DURIMEL( CRISAN , IONITA,POPA II), BARBOIANU ; FAI(VELICI) ; BOUBACAR, MIRANDA (ELTON), SERBAN (ROTARIU ) BILINSCHI , VALY LAZAR ;

Vezi toate comentariile (14)
Comentează